Kemal se bo po SES-ovih slovenskih nakupovalnih središčih sprehodil po več kot kilometer dolgi rdeči preprogi

Burak v Slovenijo prihaja na povabilo slovenskih nakupovalnih središč SES. (foto: Press) Press
25. 5. 2018 | Promocijsko sporočilo

Slavni turški igralec bo glavnino svojega obiska v Sloveniji preživel v SES-ovih nakupovalnih središčih. V Citycentru v Celju, Europarku v Mariboru in Cityparku v Ljubljani bo najlepšega Turka pričakala dolga rdeča preproga v skupni dolžini kar 1300 metrov. V posameznih središčih se bo sprehodil med prodajalnami, v vsakem pa bo oboževalce pozdravil tudi z velikega odra.

Slovenija te dni zadržuje dih v pričakovanju turškega zvezdnika Buraka Özçivita, ki bo k nam pripotoval v spremstvu svojega managementa, njegova lepa žena Fahriye Evcen pa se mu tokrat ne bo pridružila. Igralec se bo s svojimi oboževalci srečal v torek, 29. maja 2018, ob 16. uri v celjskem Citycentru ter ob 19. uri v mariborskem Europarku. Naslednji dan, v sredo, 30. maja 2018, pa bo igralec ob 16. uri razveselil obiskovalce ljubljanskega Cityparka. Že pred njegovim obiskom so za njegove oboževalce v nakupovalnih središčih SES pripravili presenečenja.

V Citycentru Celje se lahko v osrednjem prostoru od sobote, 26. maja, do torka, 29. maja, fotografirate s silhueto Kemala v naravni velikosti.

Obiskovalcem bo brezplačno na voljo tudi foto box, in sicer:

  • v soboto, 26. maja, od 11. do 13. ure in od 17. do 20. ure
  • nedeljo, 27. maja, od 12. do 14. ure
  • ponedeljek, 28. maja, od 17. do 19. ure ter
  • torek, 29. maja, od 13. do 15. ure in od 18. do 20. ure

Tudi v Europarku Maribor se bodo oboževalke lahko stisnile k silhueti očarljivega Kemala, in sicer:

  • od petka, 25. maja, do srede, 30. maja

V Cityparku Ljubljana prav tako oboževalke od petka, 25. maja, do srede, 30. maja, pozdravljala silhueta Kemala. Obiskovalcem bo brezplačno na voljo tudi foto box, in sicer:

  • v ponedeljek, 28. maja, cel dan
  • torek, 29. maja, cel dan

Burak Özçivit, ki je kot Kemal osvojil srca Slovenk v nadaljevanki Moja boš, v Slovenijo prihaja na povabilo treh največjih SES-ovih nakupovalnih središč v Sloveniji – Citycentra Celje, Europarka Maribor in Cityparka Ljubljana. Za njegov prihod smo se odločili, ker želimo obiskovalcem naših nakupovalnih središč ponuditi čim bolj pestro ponudbo tako v prodajalnah in lokalih kot tudi v sklopu spremljevalnega programa. Igralec ima v Celju, Mariboru in Ljubljani med obiskovalci naših središč veliko oboževalcev. Verjamemo, da bomo z njegovim prihodom obiskovalcem podarili nepozabno doživetje.

V vsakem od SES-ovih nakupovalnih središč bo 50 srečnežev v času obiska slavnega turškega igralca prejelo njegov avtogram, 20 pa se jih bo lahko z njim fotografiralo. Za podpis in fotografiranje z Burakom Özçivitom se lahko posamezniki potegujejo z nakupom darilnih bonov Desetak v nakupovalnih središčih Citycentru Celje, Europarku Maribor in Cityparku Ljubljana. Več informacij in pravila nagradne igre so objavljena na uradnih straneh Citycentra Celje, Europarka Maribor in Cityparka Ljubljana ter njihovih mobilnih aplikacijah.

Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor zanimivosti o obisku slavnega turškega igralca objavljajo na Facebook profilih, Citycenter Celje, Europark Maribor, Citypark Ljubljana, v aplikacijah in prek drugih spletnih kanalov.

Citypark Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor so tri od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 801.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.