Kje je najbolje preživeti šolske počitnice?

11. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

V Cineplexxu, seveda. In, imamo super novico za najmlajše: v času šolskih počitnic, v Cineplexx kinih vsak dan od 12. ure pripravljajo pester filmski in spremljevalni program. Aktualne pobarvanke in baloni bodo čakali otroke v otroškem kotičku, ob sobotah pa bodo prijazne animatorke pripravile poslikave obraza in ustvarjalne delavnice.

Otroci bodo lahko izbrali predstave po svojem okusu. Na programu bo zadnje poglavje epske pustolovščine KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA 3, za vse ljubitelje LEGO kock LEGO FILM 2, malo mlajši se bodo navdušili nad animirano dogodivščino NEVERJETNA ZGODBA O VELIKANSKI HRUŠKI. Sinhroniziran družinski film MALA GOSPODIČNA DOLITTLE o deklici Lilli, ki se lahko pogovarja z živalmi prihaja na program predpremiero v nedeljo, 17. februarja. Malo starejše bo navdušil pustolovski družinski film MIA IN BELI LEV. V drugi polovici počitnic, v četrtek, 28. februarja, na program predpremiero prihaja animirana pustolovščina KORGI: KRALJEVSKI KUŽA Z VELIKIM SRCEM.

Animirane uspešnice letošnje zime: GRINCH, ASTERIX: SKRIVNOST ČAROBNEGA NAPOJA, RALPH RUŠI INTERNET: RAZBIJAČ RALPH 2 ter SNEŽNA KRALJICA 3: OGENJ IN LED pa bodo v času šolskih počitnic na voljo po posebni znižani ceni.

BOGAT SPREMLJEVALNI PROGRAM V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC

Vsak dan bodo v otroškem kotičku otroke čakale aktualne pobarvanke in baloni. Ob sobotah od 15:00 do 17:30 pa bodo animatorke pripravile poslikave obraza ter ustvarjalne delavnice: 

POSLIKAVA OBRAZA: 16.2. od 15:00 do 17:30, v Celju, Mariboru, Murski Soboti in Novemu mestu

USTVARJALNA DELAVNICA: 23.2. od15:00 do 17:30, v vseh Cineplexx kinih.

POČITNIŠKE UGODNOSTI

V času šolskih počitnic bo cena kino vstopnic že od 3,50 Eur, za člane Družinskega filmskega kluba bo na voljo tudi ugoden meni z okusno pokovko. Na povezavi Cineplexx, Družinski filmski klub preverite še ostale ugodnosti, ki vam jih prinaša članstvo v DRUŽINSKEM FILMSKEM KLUBU.

Na blagajni kinematografov vas čakajo tudi PROGRAMSKE ZLOŽENKE, kjer najdete urnik projekcij za vse počitniške dni. Vstopnice za počitniške predstave bodo kmalu v prodaji na Cineplexx Slovenija ter na blagajni Cineplexx kinematografov.

Počitniško dogajanje se bo sicer odvijalo:
v soboto, 16.2. in nedeljo, 24.2. v Cineplexx Celje, Maribor, Murska Sobota in Novo mesto in v soboto, 23.2. in nedeljo, 3.3. v Cineplexx Koper in Kranj.