Klemen Bunderla upa, da bo kmalu na konju

Klemen bo še malo počival, med tem bo spremljal svojega varovanca Gajserja na Šport TV, za tem pa se misli radijec hitro vrniti nazaj v pogon in na sceno.  (foto: Poletje v Celju fb) Poletje v Celju fb
14. 6. 2017

Klemen Bunderla, ki dnevno razveseljuje poslušalce radia Aktual, širši publiki pa se je prikupil predvsem s sodelovanjem v zabavni oddaji Znan obraz ima svoj glas, si je tik pred velikim pokom muzikala Vesna – dobesedno zlomil nogo.

Ko si nastopajoči zaželijo srečo pred nastopom, si rečejo »zlomi si nogo«. No, Klemen si jo je res. Plani, da bo stal na velikem odru in nastopil v pomembni vlogi – kot Sandi, je preskočil. Bunderla pa je zdaj že skoraj na konju. Voditelj, pevec, humorist, igralec ... že vabi na koncertno suito muzikala Veronika Deseniška – tokrat bo sedel na barskem stolčku, z gibsom, ampak Klemen bo pel! Klemna smo ujeli med čakanjem na rentgen: »Upam, da bo slika čudovita in bom kmalu na konju!« Izvajalci (Biba Novak, Klemen Bunderla, Maša Tiselj, Celjski godalni orkester, Collegium Vocale Celje in APZ Celje) koncertne izvedbe izjemno popularnega Veronika Deseniška - muzikal mesta ljubezni nam bodo obudili spomine na lansko poletje, ko se je novonastali muzikal ob velikem navdušenju poslušalcev večkrat izvedel tako v Celju kot tudi v drugih krajih Slovenije.

Predstave muzikala boste lahko doživeli tudi letos na Stari Grad Celje.

Vstop je prost, v primeru slabega vremena pa bo dogodek v Celjskem domu.

Priporočamo