Klun in Kori (Hitradio Center) s prav posebnim prazničnim voščilom!

16. 12. 2015
Deli
Klun in Kori (Hitradio Center) s prav posebnim prazničnim voščilom!

Hitradio Center želi svoji in širši javnosti zares vesel božič in srečno novo leto - a tokrat na malo drugačen način! Pripravili so namreč nadvse posrečen video, v katerem med drugim nastopa namrgodeni Božiček.

Verjetno gre tudi vam na živce, da lučke in jelke v trgovskih centrih postavijo že oktobra in s tem skoraj uničijo predpraznični čas, ki prihaja. Klun in Kori, jutranja voditelja na Hitradio Center, sta se zato domislila prav posebnega načina, kako svojim poslušalcem zaželeti vesele praznike na prav poseben način.

Posnela sta pesem, kjer se pritožujeta nad prazniki, vendar na koncu priznata, da sta vseeno vesela, da jih lahko praznujeta. To sta dokazala tudi včeraj, ko sta se udeležila tradicionalnega spusta Božičkov na pediatrični v Ljubljani in z njimi odšla k našim najmlajšim, kjer sta jih obdarovala.

V spotu Boštjan Klun nastopa kot namrgoden Božiček, Tim Kores je napisal besedilo in ga odpel, na koncu pa se jima pridružijo še ostali moderatorji iz Hitradio Center, Tanja Kocman, Štefko Bratkovič, Tamara Turk, Andreja Koren ter Silvester Javornik in Ana Praznik.

Poglejte si video, se pozabavajte in srečno 2016!

moderatorji

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ