Kmetija: Zmagoslavje za dvojčka; Ljudstvo: Vse je bilo zrežirano

21. 12. 2019
Deli
Kmetija: Zmagoslavje za dvojčka; Ljudstvo: Vse je bilo zrežirano (foto: POP TV)
POP TV

S sklepnim dejanjem, velikim finalom, smo dobili novega zmagovalca odmevnega šova Kmetija. To je postal oziroma sta postala kar dva, in sicer dvojčka Jan in Tilen Klobasa, ki sta še kako dvigovala prah skozi celoten šov, Luka Lampret pa je tik pred zaključkom ostal brez nagrade.

Za nagrado 50.000 se je sicer borilo pet finalistov, in sicer Marjana, Luka, Rene, Jan in Tilen. Pred superfinalom večerom se je naprej Jan Klobasa v finalnem tednu soočil v dvoboju z Marjano Povše ter z lahkoto zasedel mesto prvega superfinalista. Luki Lampretu, ki je postal drugi superfinalist, pa je uspelo premagati Reneja Šantića, ki je po porazu dejal, da je po vsej verjetnosti ostal brez mesta v superfinalu zaradi tega, ker je imel preveliko željo po zmagi. Na koncu sta se za novega zmagovalca in še za 50.000 evrov pomerila 21-letni Jan Klobasa in 21-letni Luka Lampret. V še zadnjem dvoboju naj bi se pomerila v treh igrah oziroma dvobojih, a ker je v spretnosti in še v moči zmagal Jan, tretjega dvoboja razumljivo ni bilo, saj je bil rezultat 2:0. Na koncu je tako na zmagovalno stopničko uspelo stopiti Janu Klobasi, ki se je boril še za brata Tilna. A kot kaže se bo njuna zgodba - glede na pismo presenečenja, ki sta ga prejela takoj po zmagoslavju - nadaljevala (ali pač ne) na novi Kmetij, saj POP TV že snubi nove tekmovalce. Kakor koli, pustimo se presenetiti glede slednjega ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaj pomeni pismo? 🤔🤔🤔

A post shared by Kmetija (@kmetijapoptv) on

V šovu Kmetija, ki ga je tudi tokrat vodila Natalija Bratkovič, smo to jesen spremljali 19 tekmovalcev. Na koncu je le petim (Reneju, Marjani, Luki, Janu in Tilnu) uspela pot do sklepnega finala, nagrado 50.000 evrov pa sta na koncu pokasirala brata dvojčka, Jan in Tilen Klobasa. In ravno zaradi njune zmage se je na družbenih omrežjih že pred finalnim večerom vnel pravi besedni boj, kjer je padlo veliko težkih besed. Kar precej komentatorjev je bilo na koncu mnenja, da je bilo vse skupaj vnaprej zrežirano, da je letošnja kmetija ena velika svinarija ter da je bilo ob ogledu oddaje vsakemu jasno, da bosta na koncu zmagala razvpita dvojčka, ki sta v šovu igrala precej taktično. Na drugi strani pa je bilo tudi nekaj komentatorjev precej čustvenih, tretji pa so dejali, da bi moral zmagati Luka Lampret, a mu v zadnjem dvoboju to ni uspelo.

Celjan Luka Lampret je bil na koncu drugi superfinalist šova Kmetija.

Se je pa našlo tudi nekaj takšnih komentatorjev, sicer v malem številu, ki so zmago dvojčkoma še kako privoščili. Kakor koli, letošnja Kmetija je dvignila precej prahu, kako pa bo v bodoče pa bomo še videli, saj takšni šovi pred TV-sprejemnike privabijo lepo število gledalcev. Kruha in iger nam glede na zadnje pismo ne bo zmanjkalo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čestitkeeeeee 🥳🥳🥳🥳 #kmetija #kmetijapoptv

A post shared by Kmetija (@kmetijapoptv) on