Dogodki Promocijsko sporočilo

Knjiga o življenju in sreči avtorja uspešnice 7 skrivnosti uspeha

25. 10. 2018
Deli
Knjiga o življenju in sreči avtorja uspešnice 7 skrivnosti uspeha (foto: emka.si)
emka.si

Umrl boš.

Začni živeti.

Danes je lahko zadnji ali prvi dan tvojega življenja.

To so prve tri misli iz nove knjige Pazi, katerega volka hraniš 41-letnega Sarajevčana Kenana Crnkića. Karizmatičen gospod in izjemen človek je pri 35 letih doživel hudo bolezen in klinično smrt, kar mu je precej spremenilo pogled na življenje in delo. Prej je bil podjetnik in profesor, potem pa je naredil licenco za trenerja in se odločil, da bo, poleg tega da pomaga ljudem, napisal tudi 3 knjige. Prva, 7 skrivnosti uspeha, je v slovenščini izšla pomladi, druga, Pazi, katerega volka hraniš, je sedaj pred nami. Kenan je odličen motivator in predavatelj, ki akademsko pridobljeno znanje spretno uporablja za zelo preprosto razlago konceptov, ki pripomorejo k boljšemu, srečnejšemu in uspešnejšemu življenju. Ima veliko klientov v Sloveniji, o imenih seveda ne govori, a je zato pogosto v Sloveniji in ves čas na poti, ker predava tudi na Dunaju.

Predstavljajte si, da vam vsako jutro, ko se zbudite, neka banka vplača na račun natanko 86.400 evrov. Kaj bi storili s takšnim darilom? Upoštevati pa morate dve pravili, in sicer:

  • Prvo pravilo: Vse, česar vam tistega dne ni uspelo porabiti, vam zvečer vzamejo! Ne morete goljufati niti denarja nakazati na drug račun. Potrošite ga lahko izključno v istem dnevu, a ne pozabite, da vam banka vsako jutro, takoj ko odprete oči, nakaže novih 86.400 evrov. In tako vsak dan znova.
  • Drugo pravilo: Banka lahko to ‚igro‘ prekine brez kakršnegakoli opozorila! V kateremkoli trenutku vas lahko obvesti, da je vsega konec, in izplačila ustavi. Prejeti denar boste nedvomno na najlepši možni način porabljali zase in za svoje bližnje. Prizadevali si boste, da bi vam vsak evro prinesel srečo in zadovoljstvo.

Kje je torej takšna banka?

Ta čudežna banka je na voljo vsem. To je ČAS! Vsako jutro, ko se zbudimo, nam naša življenjska banka odpre kredit v znesku 86.400 sekund življenja za tisti dan. Vse, česar tisti dan ne doživimo, je izgubljeno. Včeraj je za vedno minil!

Vendar se vsako naslednje jutro ta čarovnija ponovi. Vseeno pa ne smemo pozabiti na eno od osnovnih pravil – banka lahko naš račun zapre v vsakem trenutku, brez opozorila. Naše življenje se lahko v kateremkoli trenutku ustavi!

Kaj počnete s svojimi 86.400 sekundami na dan? 

Kenan Crnkić je avtor velike uspešnice 7 skrivnosti uspeha, ki je kot praktični vodnik k uspehu povzročila svojevrstno senzacijo, v Bosni podrla vse prodajne rekorde in se takoj po izidu zavihtela na vrh lestvic najbolje prodajanih knjig. Že v prvem letu je doživela neverjetnih deset ponatisov in prevode v nekaj drugih jezikov. V slovenščini je izšla spomladi 2018.

O Crnkiću, njegovem delu in dejavnostih več izvemo na uradni spletni strani drcrnkic.org ali na družbenih omrežjih, na katerih njegove brezplačne bloge in motivacijske vsebine spremlja in komentira več kot dvesto tisoč ljudi z vsega sveta.

Pazi, katerega volka hraniš je njegova druga knjiga.

Napisana je v prepoznavnem slogu, v preprostem jeziku in je polna pozitivnih in koristnih nasvetov, ki bralca spodbujajo, da jo prebere na dušek in da se vedno znova z zadovoljstvom vrača k njej. Poglavja se začenjajo z nenavadnimi zgodbami, ki si jih zlahka zapomnimo, pripoved pa teče naprej vse do zanimivega konca, ki nas še dolgo po branju sili k razmišljanju.

Vabljeni na dogodke!

Novembra ga bomo lahko spoznali in mu prisluhnili na dogodkih v treh knjigarnah po Sloveniji. Z njim se bo pogovarjala Zvezdana Mlakar.

  • 14. 11. Koper, knjigarna Dom knjige
  • 27. 11. Maribor, Mestna knjigarna
  • 5. 12. Ljubljana,  knjigarna Konzorcij