Kokosov poljub v Rimskih termah

30. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

Ste že poskusili akustično kopel v historičnem delu Rimskih term? Popolno sprostitev, imenovano Pravljica ob polni luni, lahko doživite v petek, 9. junija. Njihova termalna voda ima zdravilni učinek in je ena najbogatejših v Evropi. V soboto, 10. junija, in nedeljo, 11. junija, je čas za športni vikend Spartacus, ki bo vključeval prebujanje med stoletnimi sekvojami, nordijsko hojo, pohodniško turo in vaje za moč in vzdržljivost.

Teden pozneje, v soboto, 17. junija, in nedeljo, 18. junija, se boste lahko udeležili nečesa povsem novega, vadbe Indian Balance. S posebno tehniko dihanja združuje ugotovitve avtohtonih Indijancev s sodobnimi tehnikami kinematike in dinamike telesa. Primerna je za vse starosti in ravni telesne pripravljenosti.

V soboto, 24. junija, vas na Dnevu vodnih nimf čaka kraljevsko razvajanje. V duhu starih Rimljanov, ki so tesno povezani z 2000-letno tradicijo Rimskih term, bodo poskrbeli za vse vaše čute z ambientalno glasbo, vodnimi artistkami, opojnimi eliksirji in izbrano kulinarično ponudbo.

Gostje Rimskih term imajo na voljo pitnik, iz katerega cel dan pijejo termalno vodo, ki blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo. V kozmetičnem salonu bodo z njo pršili obraz, saj dokazano pomlajuje in izboljšuje tonus kože. Privoščili si boste lahko aromatični masaži kokosov poljub in sadna osvežitev ob spremljavi okusne tortice. Seveda tudi tokrat niso pozabili na družine, v času poletnih počitnic, kar dva otroka bivata brezplačno.

Rimske terme so najstarejše terme v Sloveniji, z več kot 2000-letno tradicijo. Sestavlja jih hotelski kompleks treh štirizvezdičnih hotelov, wellness centra in medicinskega centra. Že v 19. stoletju so veljale za prestižno letovišče, saj so jih obiskovali člani kraljevih družin z vse Evrope. Danes so poznane kot ene najsodobnejših term v Sloveniji, z ločenimi bazeni za zdravstvene namene, vrhunskim referenčnim centrom za hrbtenico in historičnim delom vodnih nimf. Voda v termah ima zdravilni učinek in je med najbogatejšimi v Sloveniji. V Rimskih termah gostom nudijo številne sprostitvene in terapevtske programe bivanja. V programih poudarjajo preventivno skrb za zdravje in dobro počutje. Rimske terme so edine terme v Sloveniji z lastnim muzejem.

Priporočamo