Koktajl: Ali ženska energija ogroža?

Koktajl: Ali ženska energija ogroža? (foto: profimedia) profimedia
22. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Podatki kažejo, da je na vodilnih položajih vedno več žensk, ki na globalni ravni predstavljajo 15 odstotkov vodstvenega kadra. Tudi letošnje poročilo Deloitte Global nakazuje pozitiven trend, saj je se je število žensk na vodilnih položajih v primerjavi z letom 2015 povečalo za tri odstotke.

Današnji hitri tempo življenja narekuje, da je zmagovalna kombinacija tista, kjer oseba lahko kombinira uspešno zasebno in poslovno življenje. Ali ženske res ogrožajo moške? Ali se moški bojijo ženske energije? Do katere meje je emancipacija še koristna? Katere modrosti nam lahko pomagajo, da je življenje lepše, bogatejše in uspešno? Kakšen je ključ do uspeha?

O teh in še drugih izzivih bodo spregovorile uspešne poslovne ženske z Dolenjske:

  • Patricija Pavlič, direktorica Centra za izobraževanje in kulturo (CIK) Trebnje,
  • Vladimira Fink Pavlin, direktorica Zlatarne Aura in Zlatarne Karat,
  • Aleksandra Križaj Dumić, direktorica zobozdravstvenega in estetskega centra Klinika Križaj,
  • Irena Vide, direktorica televizije Vaš Kanal,
  • Lucija Smolnik, avtorica knjige Modrosti za razcvet življenja – Skrivnosti uspešnih žensk: kako najti in živeti lastno pot.

zenske

Povod za okroglo mizo je izid knjige coachinje in podjetnice Lucije Smolnik, v kateri je zbrala 55 edinstvenih zgodb o karierni poti in osebni rasti uspešnih žensk. V naboru so tudi zgodbe udeleženk okrogle mize, med njimi je vpeto tudi razmišljanje direktorice podjetja za piar mag. Andreje Jernejčič, ki bo vodila tokratni pogovor.

Živahna debata bo potekala ob energičnem koktajlu v sredo, 29. novembra, ob 18. uri v Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje (Goliev trg 1, 8210 Trebnje).

Lucija Smolnik je osebna in poslovna coacherka z lastno blagovno znamko Lucija COACHING. Je edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja Thinking Into Results v Sloveniji in nasploh v tem delu Evrope. Obenem je del svetovne ekipe Proctor Gallagher Institute, kot njihova svetovalka pa dela po celem svetu. Program se od ostalih coachingov razlikuje v tem, da združuje vse tri ravni – um, čustva in posameznikovo duhovno plat. Lucija sama je dokaz, da program resnično deluje in te popelje do začrtanih ciljev, saj se je prav z njim tudi sama močno razvila – osebnostno in poslovno. Več svojih idej je že razvila v uspešne projekte – projekt 55 women for 55 dreams (55 žensk za 55 sanj), v okviru katerega je v knjigi z naslovom Modrosti za razcvet življenja: Skrivnosti uspešnih žensk – kako najti in živeti lastno pot zbrala zanimiva pričevanja uspešnih slovenskih žensk. Lucija Smolnik je tudi avtorica knjige Mali pošastko, ki jo je napisala skupaj s svojo 11-letno hčerjo Katarino. Zasnovala pa je tudi prvi program za osebno rast otrok in mladostnikov pri nas MOJSTRSKI KLUB – Če obvladaš sebe, boš obvladal karkoli. Postani mojster svojega življenja.