Kolesarski praznik Weekend Bike Festival 2015 v LifeClass Termah Sveti Martin

Medžimurske kolesarske poti (foto: LifeClass Terme Sveti Martin) LifeClass Terme Sveti Martin
14. 8. 2015 | Promocijsko sporočilo

Ste za kolesarski podvig ali aktiven družinski pobeg v naravo? V LifeClass Termah Sveti Martin se bo med 18. in 20. septembrom odvil kolesarski praznik Weekend Bike Festival 2015, ki bo združil profesionalne in rekreativne ljubitelje kolesarstva. Prijetno športno dogajanje bomo v medžimurskem resortu LifeClass Terme Sveti Martin z licenco Adria Bike Hotel otvorili v petek, 18. septembra, ob 11. uri. V sproščenem športnem dogajanju se bodo po hrvaškem cvetličnem vrtu odvile dirke, vodene ture, predavanja, ogledi in druženje.

Medžimurje ponuja gorskim in cestnim kolesarjem številne poti, ki se raztezajo na več kot 700 kilometrih. Kolesarjenje v prijetni naravi bo navdušilo tako zahtevne avanturiste kot družinske kolesarje, ki se bodo po poteh prijetne narave počutili kot prerojeni. Kolesarstvo bo v središču številnih predavanj, ki jim bodo udeleženci Weekend Bike Festivala 2015 lahko prisluhnili v treh dneh dogajanja, na ogled pa bodo tudi novosti.

Bike Expo, ki je največji tovrstni razstavni prostor s poudarkom na kolesarstvu na hrvaškem, bo udeležencem na voljo z najnovejšimi trendi, novostmi in predlogi o tem, kako si še dodatno popestriti pohajkovanje na dveh kolesih.

Med seboj se bodo zavzeti kolesarji lahko pomerili na dnevnih tekmah, ostali ljubitelji kolesarstva pa bodo na različno zahtevnih vodenih turah raziskovali lepote Medžimurja. Aktiven konec tedna bomo začinili z večernimi zabavami, udeleženci kolesarskega festivala pa se bodo v objemu narave lahko odpočili in sprostili v wellnessu ter v termalnem bazenskem kompleksu »The Temple of Life«. Več o medžimurskih termah: www.termesvetimartin.com.