Koncert Oliver & Giboni v Stožicah je prestavljen na 9. junij 2017!

7. 11. 2016

Zaradi neodložljivih obveznosti v spremljevalni skupini Oliverja Dragojevića je koncert, ki je bil predviden za 18. februar 2017 v dvorani Stožice, prestavljen. Organizator je ob tem že napovedal nov termin, 9. junij 2017.

Že kupljene vstopnice za koncert so veljavne za novi datum in jih ni potrebno zamenjati. Organizatorji še pozivajo kupce, da ohranijo prvotno kupljene vstopnice in si tako zagotovijo najnižjo ceno, saj po nadaljevanju prodaje, 12. marcu 2017, vstopnic po znižani ceni 'Early Bird' ne bo več možno kupiti.

Vsem kupcem, ki so kupili vstopnice preko spleta ali klicnega centra sporočamo, da v kolikor se novega termina ne boste mogli udeležili, lahko zahtevate povračilo denarja od 7.11.2016 do 8.12.2016. Za več informacij o povračilu denarja kontaktirajte info@eventim.si. Vsem kupcem, ki so kupili vstopnice na prodajnih mestih sporočajo, da lahko zahtevajo vračilo denarja na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili.

Ekipa glasbenikov in organizator se opravičujejo za morebitne nevšečnosti in vas vabijo, da koncert obiščete v junijskem terminu.

Priporočamo