Koncert SoulGreg Artista za Viljema Julijana: IN MEMORIAM

Koncert SoulGreg Artista za Viljema Julijana: IN MEMORIAM (foto: SoulGreg Artis) SoulGreg Artis
4. 6. 2019

 »Z mojim preljubim Viljemom Julijanom sva njegovo bitko z boleznijo večji del preživela skupaj. Skupaj sva se borila in skupaj z njim sem ustvarjal glasbo. Čutil sem, da naju glasba povezuje in da obema daje moč, da zmoreva. Ure in ure sem mu preigraval kitaro, ga na ta način božal in mu sporočal, da sem z njim z vsem svojim srcem,« javnosti sporoča slovenski glasbenik SoulGreg Artist.

V spomin Viljemu Julijanu, ki je nedavno izgubil svojo bitko s smrtonosno neozdravljivo redko boleznijo, bo imel SoulGreg Artist v petek, 21. 6. 2019, poseben svečan koncert: Večna Ljubezen - in memoriam Viljem Julijan. Kot oče se bo z glasbenim nastopom poklonil svojemu malemu princu, ki je za vedno odšel stran od svoje družine med zvezde, obenem pa bo skozi glasbo podal glas njegovemu sporočilu o brezmejnem pomenu ljubezni.

»Viljem Julijan in njegovo sporočilo živita naprej tudi skozi mojo glasbo, ki mi jo je pomagal pisati. Vem, da bi tudi on želel, da glasbo ustvarjam še naprej. To bo najina skupna zapuščina. Zato ima glasba sedaj zame še dodatno vrednost in pomen, saj je Viljem Julijan za vedno v mojem srcu. Moja želja je, da se mu skozi glasbo tudi poklonim, in zato bom kljub veliki bolečini priredil koncert v njegov spomin. To je moje darilo njemu, da ve, da nisem obupal. Dragi moj Viljem Julijan, vem, da bova ta večer v srcu skupaj na odru.«

Na koncertu bo SoulGreg Artist med drugim odigral vse skladbe, ki jih je napisal zanj – Večna ljubezen (My Eternal Love), Za vedno v mojem srcu ti, Ko se srečava v raju, Pravljica za princa in balerino, Solze radosti (Tears of Joy) in Deus Symphony. Koncert bo v domačem kraju Viljema Julijana, na pokritem prizorišču odra Šentstage v središču Šentjurja. Vstop na koncert je prost in bo izpeljan tudi v primeru slabega vremena.

Priporočamo