Koncertna turneja v spomin na Oliverja Dragojevića ponekod že razprodana!

5. 11. 2018

Koncertna turneja v spomin na Oliverja Dragojevića, kjer bodo Najlepše Oliverjeve in dalmatinske pesmi peli največji zvezdniki, se začne že 9.11. v ljubljanski hali Tivoli, dan kasneje pa bo koncert v Mariboru.

Najbolj zaželeni koncerti letošnjega leta so zagotovo koncerti v spomin na Oliverja Dragojevića, saj je  omenjena turneja že štiri tedne na prvem mestu po prodaji vstopnic v Sloveniji. Turneja v spomin na Oliverja Dragojevića, ki se bo zgodila v sedmih slovenskih mestih, je ponekod že skoraj razprodana.

Tako je že skoraj nemogoče dobiti vstopnico za koncerta v Marobiru in Slovenj Gradcu, v drugih mestih pa je situacija podobna, zato svetujemo da pohitite z nakupom vstopnice, če si želite ogledati edinstveno turnejo, kjer bodo številni glasbeni velikani zapeli najlepše Oliverjeve in dalmatinske melodije. Koncert v Ljubljani bo prvi v sklopu turneje, zato si zagotovite sedež v hali Tivoli, 9. novembra ob 20h, dan kasneje pa bo koncert v dvorani tabor v Mariboru.

Družina Oliverja Dragojevića želela, da bi se lahko njegovi oboževalci poslovili od njega in njegovih večnih melodij, na način, kot bi to želel Oliver. Število vstopnic za turnejo je  seveda omejeno, zato bo zagotovo velik prestiž imeti vstopnico in doživeti koncert, ki bo nosil naslov Najlepše Oliverjeve in dalmatinske pesmi.

Le te bodo prepevali njegovi najbližji prijatelji s katerimi je Oliver Dragojević, za časa svojega življenja in bogate glasbene kariere, navezal pristne človeške in prijateljske odnose. To so Petar Grašo, Tony Cetinski, Davor Radolfi, Tereza Kesovija, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Klapa Cambi, Klapa Bonaca, Jure Brkljača, Danijela in skupina Dupini. Zorice Kondža ne bo v Slovenj Gradcu, zaradi že vnaprej dogovorjenega nastopa. Tony Cetinski in Petra Grašo se bosta na koncertih izmenjevala, Grašo bo pel v Novi Gorici, Kopru in Slovenj Gradcu, Cetinski pa v Ljubljani, Mariboru in Novem mestu, Danijela pa bo pela v Celju.

Organizacija turneje je v rokah ekipe, ki je Oliverju dolga leta redno organizirala koncerte v Sloveniji, PR in promocijo pa so zaupali znani piarovki Kaly Kolonič, ki že 20 let skrbi za največja imena v širši regiji.

"To je velik in predvsem lep ter emocionalen projekt, za katerim stoji družina Oliverja Dragojevića", nam je zaupala organizacijska ekipa. Besede je potrdil tudi Oliverjev sin Davor Dragojević, ki je v imenu družine Dragojević povedal: "S tem projektom, ki se začne že 9. novembra s koncertom v Ljubljani, želimo kot družina Oliverja Dragojevića slovenski publiki omogočiti, da doživijo Oliverjeve pesmi še enkrat, saj vemo, da so ga imeli Slovenci neizmerno radi, on pa je imel rad Slovence. Prav zato smo za organizacijo izbrali ekipo, ki je dolga leta sodelovala z njim. Na odru bodo nastopajoče spremljali Dupini, ki so spremljali Oliverja več kot 25 let."

Goran Franić- Njoko iz Dupinov je zaupal: "Turneja je bila sicer dogovorjena že pred leti in bi se morala zgoditi dve leti nazaj, seveda skupaj z Oliverjem. Zaradi Oliverjeve bolezni smo se nato odločili, da turnejo prestavimo na takrat, ko bo okreval. Ampak to se na veliko žalost vseh nas ni zgodilo."

Dupini, Oliverjevi najtesnejši prijatelji in glasbeni velikani so se v podpori Oliverjeve družine odločili, da mu posvetijo posebno turnejo, kjer bodo skupaj z zvestimi oboževalci zapeli v spomin njemu- enemu in edinemu, človeku, ki smo ga vsi ljubili in oboževali in tistemu, ki mu z največjim poklonom rečemo, da je bil eden največjih glasbenih velikanov našega časa. "Navsezadnje je to tisto, kar bi si Oliver tudi sam želel", je mnenja njegova družina.

Vstopnice so v prodaji preko sistemov Eventim, koncerti pa bodo v naslednjih mestih:

9.11. Hala Tivoli, Ljubljana

10.11. dvorana Tabor, Maribor

16.11. dvorana Leona Štuklja, Novo Mesto

23.11. dvorana Šport centra HIT, Nova Gorica

24.11. dvorana Golovec, Celje

25.11. dvorana OŠ Koper

2.12. dvorana Slovenj Gradec

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri