Končno tudi premiera Alyinega novega videospota

27. 11. 2015

Simpatična pevka Alya te dni komaj čaka na premiero videospota za njen najnovejši single Dober dan. Simpatična pevka Alya te dni komaj čaka na premiero videospota za njen najnovejši single Dober dan.

Videospot so snemali na slovenski obali, v Solinah v Lepi Vidi, razkošnem resortu z bazeni in leseno strukturo. In kljub temu, da je bil mesec oktober zelo lep, kar se tiče vremena, je na dan snemanja močno pihalo in jim tako povzročilo kar nekaj nevšečnosti. A konec dober vse dobro – premiera videospota je tik pred vrati.

Videospota, ki bo svojo premiero doživel 30. novembra na MTV ADRIA, se Alya že močno veseli in je povsem na trnih, kako bo sprejet med njenimi oboževalci.

"S končnim izdelkom sem zelo zadovoljna. Videospot je res takšen kot sem si ga želela in glede na to, da smo delali z res krasno ekipo, rezultat seveda ne more biti drugačen – kot odličen. Upam, da bo dobro sprejet tudi med občinstvom," je navdušeno povedala pevka. Alya je za snemanje potrebovala tudi precej stylingov, ki jih je na snemanje pripeljala v svojem zvestem spremljevalcu kovčku Rimowa.

Značke: Alya

Priporočamo