Konec februarja bo serija Fashionista gostila Wankelmuta z mega hitom 'One Day'

Konec februarja bo serija Fashionista gostila Wankelmuta z mega hitom 'One Day' (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
25. 1. 2015

Po odlično sprejetem decembrskem žuru s cvetoberom podalpske lepote, so se Sabina Remar, Iris Mulej, Anamarija Avbelj, Doroteja Premužič, Katarina Benček, Daša Podržaj, Manca Simšič, Pia Sara Odlag in prijateljice odločile, da bodo iz vsega skupaj razvile redna druženja za ljubiteljice modnega clubbinga v visokih petah.

Marsikateri žurer sicer januar rad izkoristi za nabiranje moči in osvežitev, a minglanje z dolgonogimi lepoticami z modnih brvi in naslovnic revij je sinoči klub Cirkus spet naredilo za 'the place to be'. Partnerji drugega dogodka Fashionista, kjer se obiskovali lahko zabavajo tako v soju medijskih žarometov kot diskretno skriti pred fotoaparati, so bili Absolute in GH.Mumm by Pernod Ricard, nakit Perla in sladki Hershey's.

Če ste tokrat počivali, ne zamudite naslednjega dogodka Fashionista, na katerem bodo 27. februarja tetke petke in drzne zapeljivce ob gostiteljcah zabavali tudi berlinski hitmejker WANKELMUT ('One Day', 'My Head Is A Jungle') in ekipa Sharkastique Tunes.