Kopalno sezono v Rimskih termah je odprla Rebeka Dremelj

Kopalno sezono v Rimskih termah je odprla Rebeka Dremelj (foto: Rimske terme Press) Rimske terme Press
20. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

»Rada se odpravim v Rimske terme, ki ležijo v neokrnjeni naravi. Glede na to, da so blizu mojega doma, lahko tja skočim za kakšno uro ali dve. Na hitro na masažo, v savno ali pa v bazen. In že sem kot nova. Saj veste, kaj pravijo–zadovoljna mama, zadovoljna družina. Premalokrat si mame vzamemo čas zase, a mislim, da je to kar nujno potrebno. Tudi če samo za uro ali dve,« je ob odprtju kopalne sezone v Rimskih termah povedala Rebeka Dremelj, pevka, blogerka, vsestranska umetnica in uspešna podjetnica.

Rebeka Dremelj dokazuje, da lahko vsak dan obogatimo in ga maksimalno izkoristimo. V dopoldanskih službah smo lahko v službi, popoldne že na bazenu, v savni ali na masaži. Na ta način si naberemo novih moči in si napolnimo baterije.

    

Rimske terme so najstarejše terme v Sloveniji, z več kot 2000-letno tradicijo. Sestavlja jih hotelski kompleks treh štirizvezdičnih hotelov, wellness centra in medicinskega centra. Že v 19. stoletju so veljale za prestižno letovišče, saj so jih obiskovali člani kraljevih družin iz vse Evrope. Danes so poznane kot ene najsodobnejših term v Sloveniji, z ločenimi bazeni za zdravstvene namene, vrhunskim referenčnim centrom za hrbtenico in historičnim delom vodnih nimf. Voda v termah ima zdravilni učinek in je med najbogatejšimi v Sloveniji. V Rimskih termah gostom nudijo številne sprostitvene in terapevtske programe bivanja. V programih poudarjajo preventivno skrb za zdravje in dobro počutje. Rimske terme so edine terme v Sloveniji z lastnim muzejem.

Priporočamo