Pred dnevi smo se skupaj z nekaj uglednih in znanih Slovencev mudili na otvoritvi mediteranske restavracije Savor v Kopru, kjer so s sodobno kulinariko morskih in mesnih dobrot naše brbončice razvajale Krastya Boguteva.
Rdečo nit njihove ponudbe predstavlja dnevni ulov, s katerim jih oskrbujejo lokalni ribiči. Ribe, raki in školjke pa so seveda najboljši v družbi domačega oljčnega olja, piranske soli in izbranih vin. V slednjih lahko gostje uživajo kar v vinoteki restavracije, kjer poleg vina radi postrežejo tudi z izbranim pršutom, siri in brodetom.
Vredno obiska!
Restavracijo Savor boste našli poleg koprske plaže, v neposredni bližini slaščičarne Kroštola, razvajati pa se jim lahko pustite vsak dan med 11.00 in 23.00 uro.
Več o njihovi ponudbi in dogodkih, ki jih pripravljajo, pa na www.restavracija-savor.si.