Koper ujet v mrežo Telemachove zabave

18. 6. 2015
Deli

Poletje je letni čas, ko nas prevzame vonj po morju, misel na tople dni in želja po dobrih zabavah. Prav nič drugače ni bilo včeraj na Obali.

V Taverni Koper je potekala otvoritev Telemachove mreže zabav, ki bodo to poletje preplavile celotno Slovenijo.

V pestrem programu so se na velikem odru zvrstili številni slovenski glasbeniki: Trkaj, Klemen Bunderla, Alya, Natalija Verboten, Omar Naber, Mambo Kings, Samuel Lucas, Andraž Hribar, Matjaž Jelen, Nuša Derenda, Rok Ferengja in DJ Baza. Za glasbeno presenečenje pa je poskrbela simpatična Kataya, ki se je Samuelu Lucasu spontano pridružila na odru. Vzdušje na zabavi je bilo nepopisno, množica je pela, plesala in se zabavala.

Poleg pestrega glasbenega programa so večer začinile še dodatne aktivnosti za vse generacije: obiskovalci so se slikali s Telemachovim pajkom, se posladkali s carskim pražencem, sodelovali v nagradni igri ali pa zgolj uživali v animacijah, ki sta jih Nodi in Pika Nogavička pripravila za najmlajše.

"Veseli smo, da se je toliko ljudi ujelo v našo mrežo zabave in praznovalo z nami. Energija v Kopru je bila odlična,» je bila zadovoljna direktorica prodaje in marketinga pri Telemachu Ditka Maučec in pojasnila, zakaj so se odločili, da uporabnikom ponudijo tako pestro poletno zabavo: »Praznujemo novo LTE omrežje. Na Telemachu smo se namreč odločili za temeljito posodobitev obstoječega Tušmobilovega mobilnega omrežja in izgradnjo novega Telemachovega mobilnega omrežja prihodnosti LTE, ki uporabniku prinaša novo izkušnjo s super hitrim internetom. Omrežje bomo gradili po celotni Sloveniji, zato želimo vse naše obstoječe in bodoče uporabnike opozoriti na pozitivne spremembe. Prav zato je danes vsekakor primeren dan tudi za zabavo. Naši naročniki na obalno - kraški regiji že lahko uživajo v hitrem LTE omrežju, svetujemo, da se zglasijo v eni izmed naših poslovalnic, da zamenjajo kartico SIM.«