Kristina Mišović - slovenska estradnica v naročju hrvaške glasbene zvezde

Kristina Mišović - slovenska estradnica v naročju hrvaške glasbene zvezde (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
24. 5. 2017

Uspešna hrvaška glasbena skupina Kumovi, ki so ime dobili po filmu Boter, ponovno presenečajo. Po zelo uspešnem duetu s seksapolno Lidijo Bačič, jih je v novi pesmi ponovno obkrožala lepotica – tokrat uspešna slovenska pevka, igralka, plesalka: Kristina Mišović.

Kristina je na njihovo željo prezela glavno vlogo v spotu za njihovo čisto novo pesem z naslovom »često trijezan«.

Pesem, ki po komentarjih že nakazuje na hit, govori o zabavah in alkoholu: »Pesem nam je pisana na kožo – refren govori o tem: če bi bil več trezen, nebi bil to kar sem. To je tekst, ki je namenjena vsem žurerjem, tako ženskam kot moškim, čeprav družbene norme malo več pijančevanja dopuščajo in oproščajo moškemu delu populacije. Krisitna igra jezno ženo, katere vinjen mož zabavo preseli v domačo dnevno sobo. Po neodobravanju se jim vendarle pridruži in se zabava z njimi.«, so nam o pesmi povedali Kumovi in dodali, da so slovenke zelo lepe in, da je Kristina na snemanju dobila več ženitvenih ponudb.

No na snemanju pa niso padale samo ponudbe ampak tudi pesti, za Kristinino pozornost sta se namreč borila kar dva člana skupine Kumovi:

»Mi smo prijatelji in vse delimo, ne moreš pa deliti tako lepega dekleta. Naš pretep je bil bolj za šalo kot zares, čeprav se nihče od nas 4 nebi branil takšnega dekleta kot je Kristina. Zdaj se koncertov v Sloveniji še toliko bolj veselimo.« so v šali za konec dodali Kumovi.

Kako se je odrezala Kristina in kako zveni nova pesem sosedov botrov pa lahko pogledate na spodnji povezavi: