Kulinarična večerja na reki z Igorjem Jagodicem in Mojmirjem Šiftarjem

Kulinarična večerja na reki z Igorjem Jagodicem in Mojmirjem Šiftarjem (foto: Jagodic Siftar, Press) Jagodic Siftar, Press
3. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Na edinstveni kulinarični plovbi po reki Ljubljanici prepustite svoje brbončice razvajanju izbranih jedi nenadkriljivega chefa Igorja Jagodica (restavracija Strelec), chefa leta po izboru gastronomskega vodnika Gault & Millaut, in nadobudnega chefa Mojmirja Šiftarja (restavracija Evergreen), mladega talenta 2019.

Za popoln uvod v večer bo s pijačo dobrodošlice poskrbela svetovno priznana barmanka Draga Kepeš (slaščičarna Lolita), za elegantno drsenje ladjice po gladini reke pa izkušena ekipa kapitana Toma Župančiča. Ušesa bo božala živa ambientalna glasba, romantično kuliso pa bo pripravila praznično napravljena Ljubljana.

Na voljo so štirje termini in sicer sreda, 26., četrtek, 27., petek, 28., in sobota 29. december. 27. in 28. bo za vas kuhal Igor Jagodic, 26. in 29. pa bo kuhalnico vihtel Mojmir Šiftar. Plovba bo potekala od 19.00 do 20.30 ure.

Za edinstven kulinaričen večer na reki sedmerih imen, ki je lahko čudovito božično ali novoletno darilo, darilo za rojstni dan, obletnico poroke, poslovni dogodek ali drugo priložnost, je potrebno odšteti 129 evrov. Odhod in prihod ladjice je izpred slaščičarne Lolita

Število prostih mest je omejeno. Prijavite se lahko TUKAJ.

Priporočamo