Kultna televizijska serija Obalna straža zdaj tudi v filmski različici

11. 1. 2017

Začetek letošnjega poletja bo še posebej vroč, saj v kinematografe prihajajo prigode zagorelih in postavnih reševalcev iz vode, ki bodo z veliko akcije, adrenalinskih situacij in humorja pravi magnet za oči.

Na voljo je že DRUGI NAPOVEDNIK, komedija s privlačnimi reševalci pa bo na ogled v slovenskih kinematografih od 25. MAJA 2017 dalje.

O ZGODBI

Predan reševalec iz vode Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) dobi v svojo ekipo reševalcev okrepitev – mladega in mišičastega novinca Matta Brodyja (Zac Efron), s katerim si je ves čas v laseh. A skupaj odkrijeta kriminalno dejanje, ki lahko resno ogrozi prihodnost plaže.

OD SERIJE DO FILMA

Med letoma 1989 in 2001 je na malih ekranih kraljevala izjemno priljubljena serija Obalna straža, ki je med zvezde katapultirala številne obraze, med njimi tudi Davida Hasselhoffa in Pamelo Anderson. Sedaj bodo prigode reševalcev iz vode zaživele še na velikem platnu. Naslovno vlogo Mitcha Buchannona bo odigral The Rock – Dwayne Johnson, Matta Brodyja pa bo upodobil Zac Efron. Film, ki obljublja veliko akcije in humorja, bo zaradi izklesanih moških in ženskih teles zagotovo pravi magnet za oči.

ZANIMIVOSTI

  • Bollywoodska igralka Priyanka Chopra je upodobila glavno antagonistko Victorio Leeds. Vloga je bila sprva napisana za moškega, vendar jo je režiser spremenil, potem ko je Priyanko Chopra spoznal.
  • Obalna straža je postala še bolj seksi, saj je revija People za najbolj seksi moškega razglasila prav Dwayna Johnsona.
  • Lee Hodge je pravi reševalec iz vode in so ga med snemanjem filma na Floridi izbrali, da se pridruži filmski ekipi kot reševalec.
  • V filmu se bosta pojavila tudi Pamela Anderson in David Hasselhoff, glavni zvezdi iz istoimenske serije

IGRALSKA ZASEDBA

Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera, Kelly Rohrbach, Cary Epstein, Jon Bass, Priyanka Chopra, Lee Hodge, Pamela Anderson, David Hasselhoff in drugi.

REŽIJA: Seth Gordon

ZGODBA: Jay Scherick, David Ronn, Thomas Lennon in Robert Ben Garant

SCENARIJ: Damian Shannon in Mark Swift

PRODUCENTI: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitman, Hiram Garcia in Eli Roth

IZVRŠNI PRODUCENTI: Michele Berk, Mary Rohlich, Louise Rosner-Meyer, Tom Pollock, Ali Bell, Dwayne Johnson, Dany Garcia, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger

ŽANR: akcijska komedija