Kurzschluss 3ER: Na otvoritev 14. oktobra prihaja Adam Beyer!

22. 9. 2016

Tokrat prej, drugače in dlje. Kurzschluss 3ER pop up festival na Gospodarsko razstavišče prihaja med 14. oktobrom in 31. decembrom.

Ustvarjalna ekipa napoveduje serijo trojčkov; petkov, sobot in nedelj, ki bodo iz vaših spalnic pregnali dolgčas.

Doslej najbolj žanrsko razkošna edicija napoveduje house, techno tone in koncertne večere nagrajenih glasbenikov in DJ - jev iz Slovenije in tujine. Letošnja novost, Kurzschluss 3ER abonma, zvestim obiskovalcem ponuja ugodnosti pri nakupu paketa vstopnic. Za informacije o lokacijah in letošnjem programu spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Youtube. Vstopnice so po začetni ceni 10 evrov naprodaj na prodajnih mestih Eventim.

Na otvoritveni večer 14. oktobra prihaja švedski DJ Adam Beyer. Festivalski headliner, velika glasbena osebnost in pojem techno bitov. Beyer svoje sledilce na velikih festivalih, v omikanih klubih in preko radijskih valov vodi do plesnih klimaksov in naprej. Beyerjeva mantra je jasna, spoštuj zgodovino techno zvoka in svojo glasbo razvijaj gradualistično. Švedski techno virtuoz v Ljubljano prihaja le nekaj dni po nastopu v ikoničnem klubu Cocoon na Ibizi in po obisku Kurzschlussa svojo pot nadaljuje v Amsterdam. Več informacij o njegovi diskografiji je na voljo na družbenih omrežjih Facebook.

Nova edicija Kurzschlussa prinaša novosti, ki bodo nočno življenje v Ljubljani še dodatno posladile.

Kurzschluss bo na Gospodarskem razstavišču deloval ob izbranih petkih, sobotah in nedeljah v oktobru, novembru in decembru. V pravi pop up maniri se bo spreminjala tudi lokacija dogajanja, a brez skrbi. Vse v radiju 300 metrov.

Pop up koncept v regiji in pri nas (p)ostaja izjemno priljubljena oblika novih izkušenj in druženj. Kurzschluss je doslej gostil več kot sto glasbenih ustvarjalcev, med njimi Pendulum, Laibach, Joris Voorn, DJ Fresh, Umek, The Brand New Heavies, Bad Copy, Roger Sanchez, Vinai, Matador, Cristian Varela Siddharta, Magnifico, ki po vsej Evropi polnijo koncertna prizorišča in ustvarjajo glasbene trende. S tem uvidom nastaja tudi letošnji programski okvir, ki poleg party večerov napoveduje tudi koncerte žive glasbe. Vse ob vrhunski gostinski ponudbi.