Kurzschluss 3ER v novembru (in decembru)

28. 10. 2016

Največji in najbolj obiskan pop up festival Kurzschluss bo 18. novembra gostil povratnika in ljubljenca publike – nizozemskega producenta in DJ – ja Jorisa Voorna. Vstopnice že na prodajnih mestih Eventima.

Kurzschluss letos prihaja prej, traja dlje, a ostaja na Gospodarskem razstavišču. Joris Voorn se v Ljubljano vrača po dveh izjemnih partyjih, kjer je publiko navdušil s house ritmi in Detroit techno podtoni. Skupaj z izjemno publiko, razkošno svetlobno tehniko in odličnim ozvočenjem, Kurzschluss 3ER v novembru napoveduje izjemno noč klubske zabave.

Joris v svojih setih mojstrsko prestopa med različnimi žanri, v katerih se mešajo house in progressive ritmi, združuje zvoke sintov, kitare in klavirja, najraje pa razvija klasični detroitski techno. pri čemer se mu klanjajo velikani kot so Carl Craig, Derrick May in Laurent Garnier.

Joris Voorn je festivalski in klubski headliner s tremi studijskimi albumi ter številnimi remixi in nagradami, ki jih je prejel za njegovo ustvarjalnost in predanost elektronski glasbi. Njegov genialni glasbeni duh najbolje opisuje kompilacija Ballance 014, v katero je nizozemski DJ uspel zmiksati približno 100 pesmi. Poseben dosežek, posebnega artista.

Joris Voorn v Kurzschluss prihaja v spremstvu DJ – jev Martina Buttricha, Mike Valeta, Angel Anxa in Stanny Abrama.

kurzschluss

Napoved za Kurzschluss december!

  • 22. december S.A.R.S. // #alternativeRock #popRock #reggae #blues #jazz #hiphop

Srbski zvezdniki s stadionskim predznakom se vračajo v Ljubljano. V Kurzschlussu bodo nastopili premierno, zato so pričakovanja zasedbe izjemno visoka. Pet studijskih albumov, hiti kot so: Buđav lebac, Lutka, Klinka, Praktička žena in drugi so dovolj, da si ljubitelji alternativne rock, reagge, jazz, blues glasbe in hiphop ritmov rezervirajo svoj čas za obisk Kurzschlussa.

  • 23. december // Roger Sanchez // #House #electronicDance #tribalHouse

Kurzschluss povratnik. Klubski ljubljenec, dobitnik prestižne nagrade Grammy Award, večkratni prejemnik nagrade Best House DJ, mednarodna super zvezda Roger Sanchez je zgodnje božično darilo. Njegove klubske klasike Another Chance, You can't change me, Hella good, Lost ne potrebujejo dodatne predstavitve.

  • 25. december // Magnifico // #pop #etno

Tretji letošnji in verjetno največji Kurzschluss povratnik. Avtor, pevec in ljubitelj klubskih in koncertnih množic se v Kurzschluss vrača na božični večer. Tokrat z novim albumom Charlatan de Balkan, ki ga bo v živo premierno predstavil prav v Kurzschlussu. Obiskovalci koncerta lahko po stari navadi pričakujejo najdaljšo noč pred novoletnim večerom.

  • 30. december // Chris Liebing // #techno #tech-house #minimalTechno

Techno večer s festivalsko legendo. Nemški producent elektronske glasbe, DJ in radijski špiker v Kurzschluss prihaja premierno. Priprave na zadnji techno party v letošnjem letu se za ljubitelje techna začnejo s spremljanjem brezplačnega am/fm podcasta na spletnem mestu iTunes.

  • 31. december // New Year's Eve Party

Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Snapchat za več informacij.