Kurzschluss in Umek pozivata: #Žuramdoma

Kurzschluss in Umek pozivata: #Žuramdoma (foto: Kurzschluss / Promo foto) Kurzschluss / Promo foto
20. 3. 2020

Kurzschluss v sodelovanju z Umekom začenja z iniciativo #žuramdoma, s katero bo v času (samo)izolacije ob petkih prirejal zabave, ki se jih lahko udeleži vsak - in to kar preko svojega računalnika. Namen virtualnih zabav je omogočiti odgovoren in varen način druženja na daljavo.

Prva zabava je na sporedu v petek, 20. marca ob 20. uri na Facebook strani Kurzschluss. Za glasbo bo tokrat skrbel techno virtuoz ter najbolj uspešen slovenski didžej in producent v svetu Uroš Umek.

Če običajno svoje najljubše izvajalce in didžeje spremljamo v velikih dvoranah, pa zaradi izrednih razmer Kurzschluss glasbena doživetja seli v dnevne sobe, kopalnice, spalnice in balkone. Pravijo, da glasba ne pozna meja. Ekipa Kurzschlussa bo v času (samo)izolacije skrbela za varno povezovanje ljudi z glasbo s pomočjo novih medijev.“Na ta način želimo mlajšo generacijo spodbuditi, da tudi med vikendom, kljub želji po druženju in zabavi, ostane doma,” pojasnjuje Umek, ki bo skupaj z organizatorjem največjih klubskih dogodkov v Sloveniji, poskrbel za prvo brezplačno in varno zabavo že ta petek.

V petek, 20. marca ob 20. uri vabijo vse, da se priklopite na Facebook stran Kurzschluss, kjer bo za LIVE SET poskrbel Umek, vsakoletni rezident Kurzschluss techno odisejade, in s svojimi uspešnicami Vibrancy, Brethren, Specific Flavour, Dica, Environs, Retractor in drugimi zatresel domove po celi Sloveniji.

Priporočamo