Kurzschluss po mnenju obiskovalcev vsako leto boljši

2. 12. 2015

Prestolnica je zaživela! Skupaj s prižganimi novoletnimi lučkami v Ljubljani je vrata odprl priljubljeni pop up klub Kurzschluss.

Na novi lokaciji, z električnimi didžeji, spogledljivo vokalistko Kelli Leigh, neulovljivimi plesalkami in seveda zvestimi oboževalci utripajoče zelene strelice. Naslednja postaja, Matador. Že ta petek v Kurzschluss prihaja mojster vinilk, Irec Gavin Lynch. Klub bo do vrelišča krmaril skupaj z lanskoletnim gostom Cristianom Varelo, ki je prejel tudi prestižni International Award Ibiza 2007, 2013 za najboljšega techno didžeja na svetu. Vikend je rezerviran za techno odlom v Kurzschlussu.

Vrnil se je Kurzschluss!

Z veselim decembrom in praznično ponudbo se je v prestolnico vrnil priljubljeni pop up klub, tokrat na novi lokaciji. Obiskovalci so pozdravili ureditev notranjosti ter kakovosten glasbeni in animacijski program. Skupaj z gostinskimi storitvami se festivalski pop up klub Kurzschluss kaže kot najboljša izbira tako za domače ljubitelje nočnega življenja kot mnoge turiste, ki prihajajo v Ljubljano.

Dva izmed preostalih devetih Kurzschluss večerov sta na prodajnih mestih Eventim med desetimi najbolje prodajanimi glasbenimi dogodki v Sloveniji. V goste prihaja več kot dvajset mednarodno uveljavljenih glasbenih ustvarjalcev, skupin in didžejev, ki s svojimi nastopi polnijo tudi največja koncertna prizorišča ter navdušujejo množice po svetu. Festivalski klub bo gostil prejemnike glasbenih nagrad, vroča imena, ki kraljujejo na glasbenih lestvicah, edino še živo legendo iz kultnega newyorškega kluba Studio 54 in glasbenike z izjemno zvestimi oboževalci ter bogatimi diskografijami. Nekateri med njimi v Slovenijo prihajajo premierno.

Kurzschluss do 31. decembra napoveduje še devet izjemnih večerov techno odlomov, klubske glasbe in živo glasbo kultnih slovenskih ustvarjalcev - Siddharta in Magnifico.

Spremljajte Kurzschluss dogajanje na www.kurzschluss.si ter v obliki mobilne aplikacije za iOS in Android.

Značke: Kurzschluss