Kurzschluss selfie v Tivoliju

16. 11. 2015 | Promocijsko sporočilo

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se 27. novembra začenja festivalski klub Kurzschluss, v okviru katerega se bo do 31. decembra zvrstilo več kot 10 vrhunskih zabav in koncertov. Med številnimi znanimi imeni iz tujine se bo na odru predstavilo nekaj izjemnih slovenskih glasbenikov, ki so se z ekipo Kurcschlussa te dni zbrali na mini golf igrišču v ljubljanskem Tivoliju.

Moški so prvi udarec prepustili edini dami.

Novinarji in najzvestejši feni so tako navdušeno pozdravili Siddharto, ki bo ob 20. obletnici ustvarjalnih presežkov v klubu Kurzschluss premierno predstavila novi album Ultra.

V edinstvenem slogu se je na mini golfu predstavil tudi Magnifico, katerega lanskoletni božični koncert je do vrha napolnil Kurzschluss in sodeč po odzivu njegovih oboževalcev bo tudi letošnji božični večer nabito poln. Dobro partijo golfa je odigrala tudi edina dama Hannah Mancini, ki bo v Kurzschlussu nastopila 19. decembra.

Nekaj utrinkov iz zabavnega druženja v Tivoliju si lahko ogledaš v fotogaleriji.

Nora zabava vse do 31. decembra

Festivalski klub Kurzschluss letos prihaja na novo lokacijo. Z izjemnim programskim okvirjem, popolno preobleko notranjosti Steklene dvorane na Gospodarskem razstavišču ter svežim nabojem kreativnosti napoveduje več kot 10 izjemnih večerov mednarodnih zvezd elektronske glasbe in kultnih slovenskih glasbenikov.

Poseben predznak bosta poleg otvoritvenega večera imela tudi praznovanje božiča in novega leta. Vstopnice za prvih osem večerov so že na voljo na prodajnih mestih Eventim.si.

Spremljajte Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram za sveže informacije o potrjenih glasbenih gostih, datumih in cenah vstopnic.

Spored 2015