Dogodki Promocijsko sporočilo

Lada Bizovičarja smo ujeli v vlogi modnega modela, kjer je prišel zelo do izraza prav njegov karakter

16. 10. 2023
Deli

V opatijskem Hotelu Kvarner je bil pred kratkim pravi modni ''fotošuting''. Snemala se je modna zgodba, ki si jo boste lahko ogledali v revijah Story, Elle in Metropolitan, glavni modni akter pa ni bil nihče drug kot Lado Bizovičar. 

Brezčasna in dih jemajoča arhitektura Hotela Kvarner je tokrat služila kot popolna kulisa modne fotoseanse, v kateri je glavno vlogo odigral (pre)drzni Lado Bizovičar.

Prvi hotel v Opatiji in na vzhodni obali Jadrana danes izstopa s prepoznavnim neoklasicističnim slogom – njegova arhitektura je sinonim za eleganco in prefinjenost, kar se je popolnoma ujemalo z vzdušjem, ki so ga ustvarjalci modne zgodbe želeli zaobjeti na fotografijah.

Hotel Kvarner je tako na zunaj kot v notranjosti ambient z značajem, enako pa lahko rečemo za Lada Bizovičarja, ki je modnim oblačilom vsekakor dodal svojo osebno noto. Da se prepričate o tem, si poglejte dokaze v fotogaleriji.

Še zanimivost: Opatija je svojo preobrazbo v turistično destinacijo doživela v drugi polovici 19. stoletja, ko so bili tudi zgrajeni prvi hoteli na jadranski obali, ki so danes prave zgodovinske zgradbe brezčasne lepote. Liburnia Hotels & Villas nas popeljejo nazaj v čas, v nas vzbudijo čisto nove občutke in nam obenem pričarajo vse udobje in ugodje v sedanjosti. Prav Hotel Kvarner, ki je bil zgrajen leta 1884, pa velja za začetnika turistične tradicije mesta in je v svoji zgodovini že gostil številne slavne osebnosti, kot sta avstrijski cesar Franc Jožef in plesalka Isadora Duncan. To je bila zatorej popolna kulisa za snemanje modne zgodbe s poudarkom na brezčasnosti in drzni eleganci.