Ladies night v Cineplexxu: romantična komedija Spet doma (Home again)

7. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

V sredo, 13. septembra ob 20.00 se nam pridružite na Ladies nightu z romantično komedijo Spet doma! Nasmejali se boste lahko komediji Spet doma (Home again) z oskarjevko Reese Witherspoon v glavni vlogi.

IGRAJO: Reese Witherspoon, Candice Bergen, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff, Reid Scott, Pico Alexander in drugi

Na dogodku Ladies night v vseh Cineplexxih vas čakajo tudi presenečenja:

  • Vse obiskovalke bodo prejele promocijski izvod revije Lady, vzorček dišave Christina Aguilera GLAM X in čistilne blazinice Cotoneve 2 v 1.
  • Pred filmom bomo na vseh lokacijah izžrebali darilne pakete izdelkov Bourjois in filmske nagrade.
  • Za pogostitev po filmu v Cineplexxu Kranj bo tudi tokrat poskrbel Miha Chef catering, zraven pa ne bo manjkal kozarček osvežilne aromatizirane penine iz Radgonskih goric.

40 letnici se življenje obrne na glavo

Alice Kinney (Reese Witherspoon) je na videz odločna in samozavestna štiridesetletnica, ki se ji družinsko življenje z očetom svojih otrok ne izide. Nekaj mesecev po ločitvi se preseli v varno in poznano okolje rojstnega Los Angelesa, kjer ji družbo delajo prijateljice iz otroštva, njena mama pa občasno poskrbi za vnukinji, ki nista najbolj navdušeni nad tem, da sta se morali preseliti na drug konec Amerike. Čeprav se zdi, da njihovo življenje vrača v stare tirnice, se vse obrne na glavo, ko Alice skupaj s prijateljicami praznuje svoj štirideseti rojstni dan in med zabavo naleti na tri mlade filmske ustvarjalce, ki niso samo povsem brez denarja, ampak nimajo niti strehe nad glavo. Ponudi jim začasno prenočišče, kar povzroči, da se nekega večera s kovčkom v roki na pragu pojavi njen nekdanji mož z idejo, da bi vseeno poskusila rešiti svoj zakon.

Ladies night: Spet doma (Home again), 13. septembra ob 20:00 v kinih Cineplexx. Za ogled napovednika in nakup vstopnic KLIKNI TUKAJ.

Ali ste vedeli:

  • Ko je Reese Witherspoon snemala film Spet doma, v katerem igra štirideset letno Alice, je bila v resnici stara 40 let.
  • Film je režirala Hallie Meyers-Shyer, ki je 10 let mlajša od glavne igralke. Gre za njen režijski prvenec, čeprav se že vse svoje življenje giblje med ustvarjalci romantičnih komedij. Kot otrok je igrala v uspešnici Past za starše, ki jo je režirala njena mama Nancy Meyers. Za romantično komedijo Spet doma je napisala tudi scenarij.