Lado Bizovičar v novi komediji v Siti Teatru

Lado Bizovičar v novi komediji  v Siti Teatru (foto: siti teater btc press) siti teater btc press
11. 1. 2019

Rojstni dan. God. Silvestrovo. Božič. Dan žena. Valentinovo. Dekliščina. Poroka. Druga poroka. Obletnica mature. Fotrov abraham. Občinski praznik Male vasi. Sedmina. Osmica. Dan državnosti. Ter 11. obletnica Kovaštva Peterlin.

Ker se Lado Bizovičar ne more upreti priložnosti, da bi proslavil tako pomembne dogodke in ker zelo rad govori, nam bo v svoji novi predstavi povedal vse kar ve, pa tudi vse česar ne ve, o veselju, sreči, ljubljanskih ženinih, modernih otroških imenih, fankliščinah, seksu po tridesetem in nasilnih cvetličarjih.

V družbi čisto pravega in živega glasbenika bo poskušal odgovoriti na težka vprašanja, kot so “kaj je najslabše darilo na svetu”, “kaj imajo čaplje z vzgojo otrok” ter “koliko kitic ima pesem Kolk'r kapljic?”

Zakaj in kaj je z njim narobe si lahko ogledate v novi predstavi druščine, ki je ustvarila uspešnico Slovenska muska od A do Ž, Jureta Karasa, Gašperja Konca in Lada Bizovičarja.

Čas je za Predstavo za vsako priložnost!

  

O EKIPI

Lado Bizovičar ne rabi posebne predstavitve, saj je eden najbolj zabavnih in ustvarjalnih Slovencev, ki se že vsaj četrt stoleja razdaja na glasbenih in gledaliških odrih, kot voditelj udarnih TV-šovov, v prostem času pa je tudi sin, oče, partner, prijatelj, mislec, popotnik, tečnoba iz soseščine ... ne nujno v tem vrstnem redu.

Jure Karas je v zadnjem desetletju kot scenarist, režiser in mali stric iz ozadja podpisal mnoge komične gledališke in TV hite. Z Ladom sta soustvarila serijo TV-oddaj Na žaru, predstave Kokokomedija, Slovenska literatura in Slovenska muska od A do Ž. V prostem času trenira pikado, met kladiva in prvo pomoč.

Da se bo ta praznična povorka res dobro držala podlage ob divjanju s praznovanja na praznovanje pa bo poskrbel Gašper Konec, skladatelj, profesor klavirja, prejemnik študentske Prešernove nagrade, stalni član skupine Jana Plestenjaka, muzikalov Mamma Mia in Briljantina, ter gostujoči član benda Vlada Kreslina. Z Ladom je že zaigral v predstavi Slovenska muska od A do Ž, ki je doživela preko 250 ponovitev.

Priporočamo