Lana Jurčevič je pristala v zaporu

Lana Jurčevič je pristala v zaporu (foto: M-error) M-error
27. 10. 2015

Spoti Lane Jurčevič so vedno nekaj posebnega. K temu veliko pripopore tudi njen atraktiven izgled. V novem spotu za pesem »neke se noči ne spavajo« Lana igra seksi rusko mafijašico, za potrebe snemanja spota pa pristane celo v zaporu.

Lana pravi, da je "neke se noči ne spavajo" njena najbolj nora pesem do sedaj. Čeprav pa ponavadi Lana sama sebi piše pesmi, tokrat temu ni bilo tako.

"Pesem sta pripravila Fayo in Natko Smoljan. Za 2 tedna sta se zaprla v studio in delala... Ta pesem sicer ni bila namenjena meni, ampak sta mi poslala demo posnetek, z namenom da podam svoje mnenje o pesmi. No mnenja niti nisem podala saj sem se v pesem zaljubila na prvo poslušanje in tako je postala moja."

Spot so snemali skoraj cel dan, najbolj zabavno pa je bilo kot pravi Lana na setu kjer igra, da je v zaporu.

"Petnajst članska ekipa je pomagala pri snemanju spota, ki je trajalo cel dan. Potrebno je bilo zgraditi scenografijo za vsak set. Menjale so se vloge - od šefice mafije, pa plesa z lopovi in zapora do bele scene kjer poziram s psi."

Lano, ki za prihodnost planira še veliko novih pesmi in upa da bo janurja našla čas za dopust pa lahko v živo vidite in slišite že ta vikend saj se bo v sklopu turneje ustavila v Novem Mestu in Cerkvenjaku.

Priporočamo