Le še 3000 prostih vstopnic za spektakel s Siddharto in Big Foot Mama!

Le še 3000 prostih vstopnic za spektakel s Siddharto in Big Foot Mama! (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
28. 10. 2016

Agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, organizatorja jubilejnega 10. Ritma mladosti, sta pripravila druženje z nosilci programa. Na voljo je še manj kot 3.000 vstopnic za glasbeni spektakel leta v Areni Stožice (9/12).

Vaja bendov, ki bosta v nastopila v eni zgodbi SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA, sproščeno druženje ob kosilu in tiskovna konferenca z vsemi ključnimi protagonisti so v nekdanji tovarniški kompleks v Zeleni Jami v Ljubljani, kjer ima prostore za vaje vsaj ducat domačih bendov, privabili večji del domačih medijev, ki spremljajo dogajanje na glasbeni in družabni sceni.

Vpleteni so povedali, da tečejo priprave na desant na Stožice po načrtih, veseli pa jih dober sprejem zgodbe v javnosti. Big Foot Mama sicer svojih predelav Siddharte še ni izpilila do te mere, da bi kakšno zaigrala pred kamerami, a prisotni so lahko začutili pozitivni kreativni nemir, ki spremlja ta, za naše okvire, enkratni projekt. UMEK, ki bo zaključil več kot 8-urni glasbeni spektakel pri tem ne zaostaja, saj bo to njegov edini domači nastop letos in sploh prvi v Stožicah, kjer je reden gost na košarkarskih tekmah, tam pa si je že ogledal tudi Calvina Harrisa in Tiesta, tako da sploh ne dvomi, da bo to res nepozaben žur, o katerem se bo še še dolgo govorilo kot o presežku.

Tako sodelovanje obeh bendov kot Umekov prvi nastop v Stožicah se bosta zgodila na pobudo potovalne agencije Collegium Mondial Travel, ki je po besedah enega od lastnikov, Dominika S. Černjaka, ob 20-letnici že prepoznavna po svojih vrhunskih glasbenih produktih, saj soustvarja tudi festivale, kot so Ultra Europe, Spring Break Island, Hideout, Barrakud, letos pa bodo za novo leto v zagrebški areni gostili Armina van Burena s pol ducata didžeji svetovnega ranga. Jean Frbežar je kot predstavnik Radia Antena opozoril še na obvezno tujo zvezdniško kvoto, ruski tandem FILATOV & KARAS, ki je leto zaznamoval s hitom 'Don't Be So Shy' (Imani), zdaj pa že pridno niza nove plesne hite, s katerimi bo razplesal Stožice.

Vse o Ritmu mladosti 2016, katerega partnerji so BTC City, Pivovarna Union, Cockta in Adriatic Slovenica.