Le še štirje dnevi do nepozabnega spektakla ob 15. rojstnem dnevu Cityparka

Le še štirje dnevi do nepozabnega spektakla ob 15. rojstnem dnevu Cityparka (foto: citypark) citypark
23. 5. 2017

Le še štirje dnevi nas ločijo do začetka nepozabnega spektakla, ki ga ob svojem 15. rojstnem dnevu pripravlja Citypark, največje nakupovalno središče pri nas.

Poleg nepozabnega plesnega in modnega večera, bo tudi največji glasbeni koncert s kar 9 priznanimi glasbeniki in skupinami: Magnifico, JINX, BQL, Klara Jazbec, Grega Skočir, Hamo, Jana Šušteršič, Lea Sirk in Maja Keuc. Dobimo se v petek, 26. maja, na ljubljanski Špici.

Program

  • 17.00–19.00: delavnice za najmlajše: druženje v napihljivem gradu, izvirne poslikave obraza, nastop klovna Jake – vse našteto bodo nadgradila še drobna sladka presenečenja,
  • 18.00: duo BQL in Klara Jazbec,
  • 19.30: nastop hrvaške pop zasedbe Jinx,
  • 21.00–24.00: edinstven modni spektakel z vodno zaveso kot projekcijsko površino in magično razsvetljavo, ki se bo za nekaj časa prelevila v nakupovalno ulico Cityparka, medtem ko bodo v ozadju odmevale priredbe pesmi o Ljubljani, in koncert glasbenika Magnifica na posebnem plavajočem odru na vodi.

Vstop je za vse brezplačen.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 125 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. V letu 2015 so njihova nakupovalna središča zabeležila 2,69 milijarde evrov bruto prihodka od prodaje. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.