Ledena fantazija bo v parku Zvezda združila svet

Ledena fantazija bo v parku Zvezda združila svet (foto: Matej Pušnik) Matej Pušnik
15. 12. 2017

Drsališče Ledena fantazija v parku Zvezda, najbolj atraktivna novost praznične ponudbe v prestolnici, bo v torek, 19. decembra gostila poseben večerni dogodek WE ARE THE WORLD.

Ledena fantazija v parku Zvezda, ki obratuje že 20 dni, je sodeč po dobrem obisku in kot zabavno-rekreativna novost, o kateri se veliko govori in piše, zadetek v polno. Z atraktivnim ledenim parkom za vse generacije v središču mesta je praznična ponudba Ljubljane še bogatejša, organizatorji pod taktirko Reneja Mlekuža in Andreja Šporna pa jo nadgrajujejo tudi s posebnimi družabnimi dogodki.

Po večeru družin, instagram večeru in drsanju z nekdanjimi olimpijci bo v torek, 19. decembra ob 19.00 Ledena fantazija gostila še prav poseben dogodek WE ARE THE WORLD, na katerem želijo v prazničnem vzdušju na ledu združiti čim več narodnosti, ljudi, ki delajo in živijo v Sloveniji pa tudi turistov. Vsak obiskovalec bo ob tem prejel darilo, k sodelovanju pa so povabili vse tuje ambasade in konzulate v Sloveniji.

Ledena fantazija je svoj program v prednovoletnem času uskladila tudi z drugimi aktivnostmi in dogodki v Ljubljani. Vse podrobnosti o programu, koncertih na Kongresnem trgu najdete na spletni strani www.ledenafantazija.si, kjer lahko dogajanje v ledenem parku preko spletnih kamer spremljate tudi v živo.

Priporočamo