Ledena fantazija se odpira to soboto!

Ledena fantazija se odpira to soboto! (foto: Ledena fantazija) Ledena fantazija
23. 11. 2017

Vzporedno s prvim snegom po slovenskih hribih so se pred dnevi v parku Zvezda v Ljubljani začela dela na projektu Ledena fantazija. Atraktivno drsališče se sicer uradno odpira že to soboto, 25. novembra.

Več kot 2000 kvadratnih metrov drsalnih površin bo vsebinsko integriranih v park Zvezda, Ledena fantazija pa bo ponudila celovit koncept prazničnih prireditev v Ljubljani. Vse podatke o programu in cenah posameznih storitev najdete na spletni strani LedenaFantazija.si. Otroci do 6. leta bodo lahko drsali brez plačila, na voljo jim bo tudi brezplačna zaščitna čelada.

S projektom Ledena fantazija se Ljubljana uvršča ob bok najatraktivnejših evropskih turističnih destinacij. Program Ledene fantazije vključuje številne aktivnosti, od tematskih glasbenih večerov, kulinaričnih užitkov, organizirano bo tudi tekmovanje »kralj in kraljica hitrosti«, vse pod budnim nadzorom ustrezno podkovanih nadzornikov.

Ledena fantazija se bo poklonila tudi Dragu Grubelniku (Gruba 4 Ever), s posebnim dobrodelnim večerom 2. decembra. Na sami lokaciji bo organizirana izposoja drsalk in druge opreme, vsem bo na voljo varovana garderoba, tudi strokovna pomoč pri učenju drsanja.

ledena fantazija

Poleg javnih partnerjev projekta, Mestne občine Ljubljana in zavoda Turizem Ljubljana, so glavni partnerji projekta Generali, Spar, Coca Cola in Sparkasse, ki bodo s svojimi aktivnostmi popestrili praznično dogajanje v centru Ljubljane.

 

Priporočamo