Lentanje letos tudi z Neisho

Nežna in čutna Neisha, ki zna poleg glasbe tudi »gajsirati« na Šport TV – ja, Neisha obožuje vonj po bencinu, bo s skupino nastopila 23. junija ob 19.30 (oder Triglav). (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
30. 5. 2017

Letošnji Lent, ki bo potekal od 24.6. do 2.7., bo na svoje ulice ponovno privabil mnogo ljudi.

Festival je vsekakor posebno doživetje, ki ga najbolje opiše zgolj ena beseda – LENTANJE. Festival Lent spremeni Maribor vsak začetek poletja v svetovno prestolnico lentanja. Za nekoga je lentanje prvi poljub, za druge pa doživetje nečesa novega, norega, enkratnega. Letos bo lentala tudi Neisha – vedno nasmejana, prijazna, energična, vsestranska in nadarjena glasbenica, pianistka, pevka in tekstopistka, ki v Maribor prihaja v kvartetu.

Za junijski Festival Lent se pripravlja dinamičen in pester koncert, ki bo zajemal dosedanje uspešnice in čisto sveže skladbe z novega albuma Vrhovi. Neisha bo nastopila ob spremljavi Boštjana Gradiška na bobnih, Miha Korena na basu in Vida Žgajnerja na klaviaturah. Album Vrhovi, ki je po mnenju mnogih prava glasbena zakladnica, bo Neisha začinila na svojstven način. Poleg Neishe si je vredno ogledati tudi: GoGo Penguin, ki je zagotovo ena najbolj vročih jazz zasedb našega časa, ali pa odštekana 8-članska "pleh-banda" – The Hot 8 Brass Band.

Značke: Lent lentanje

Priporočamo