Lepa dekleta, hitri avtomobili in veliko bondovske akcije

5. 11. 2015 | Promocijsko sporočilo

Za nekatere od največjij privržencev angleškega tajnega agenta je bila noč na 5. decembra precej kratka. Ekskluzivna premiera filma v ljubljanskem Koloseju se je namerč začela po bondovskem času, torej natanko ob 0:07.

Še pred predstavo so obiskovalci lahko občudovali v soju žarometov predstavljene najnovejše modele Jaguarja in Land Roverja. Ob tej priložnosti je bil prvič predstavljen tudi novi Range Rover Evoque, ki bo že kmalu zapeljal na slovenske ceste.

Britanski prestižni avtomobilski znamki si delita ljubezen do zmogljivosti in pustolovščin, saj nastopata v številnih Bondovih filmih. V najnovejšem filmu Spectre je v 24. Bondovo pustolovščino vključenih skupno kar 23 vozil, med njimi je osupljivo konceptno vozilo Jaguar C-X75, ki ga odlikuje kar 550 konjskih moči. Ta izjemni konceptni avtomobili si deli genski zapis s celotno paleto Jaguarjevih avtomobilov. Spectre je v atraktivnih akcijah zahteval tudi najhitrejšega, najokretnejšega in najodzivnejšega Land Roverja doslej, Range Rover SVR s 5 litrskim V8 motorjem.

Ne zamudite odlične akcije!

Priporočamo