Lidija Bačič slovenski duo povabila, da z njo zapojeta na koncertu

21. 3. 2016

Vse bolj popularna hrvaška pevka Lidija Bačič, ki naša srca osvojila s pesmimi kot so Viski in Vozačka dozvola, je slovenski duo Andija in Nino povabila, da z njo zapojejo na koncertu.

Liidja je na družbenih mrežah objavila nagradno igro, v kateri so se morali udeleženci morali posneti, kako prepevajo njeni najnovejši pesemi. V poplavi video vsebin, ki jih je Lidija prejela, sta jo najbolj očarala prav dva Slovenca: Nina in Andy, ki sta zapela Lidijini pesemi Sat otkucava in Prokleto dobro ljubiš. Za nagrado ju je Lidija peljala na večerjo.

»Kandidati so bili odlični, dobili smo ogromno posnetkov iz vseh držav bivše Jugoslavije, ampak Nina in Andy sta izstopala in takoj, ko sem videla njun posnetek, sem vedela, da je to to. Zmagovalca sem povabila na večerjo in onadva nista vedela, kdaj bom prišla, jaz pa sem ves čas sedela za sosednjo mizo in ju v nekem trenutku samo presenetila. Dobro smo jedli, popili kozarec vina in se ob tem neizmerno zabavali. Zapeli smo tudi par moji pesmi, pa tudi eno od Adel. Jaz in Nina sva peli, Andy pa naju je spremljal s kitaro. V živo sta me še bolj prepričala. Res sta dobra. Nina ima prelep glas in Andy obvlada kitaro, tako, da sem ju povabila, da se mi pridružita na odru in zapojeta z menoj, ko bom imela naslenji koncert v Sloveniji,« je večerno dogajanje povzela Lidija Bačič.

Video, s katerim sta Andy in Nina osvojila Lidijino srce, pa lahko pogledate spodaj.

Značke: Lidija Bačič