LifeClass Terme Sveti Martin z vikendom kulinaričnih užitkov

20. 5. 2015
Deli
LifeClass Terme Sveti Martin v sožitju z Medžimurjem

Naši sosedje pripravljajo v Medžimurju pravo kulinarično popotovanje, ki se bo v petek, 29. maja, med 17. in 20. uro odvilo v starem mestnem jedru Čakovca. Festival medžimurske kuhinje bo navdušil s tisočerimi okusi in vonjavami, ki bodo premamile slehernega obiskovalca.

Strokovnjaki dobrega počutja in odlične hrane v LifeClass Termah Sveti Martin bodo v svetu zdravih užitkov raziskovanje medžimurskih dobrot in lepot popestrili z dodatnimi aktivnostmi. Gostje bodo poleg festivalske medžimurske kuhinje svoje brbončice lahko razvajali v pravkar odprti restavraciji LeBatat, na dnevnih izletih pa se bodo sprehodili v prelepi naravi hrvaškega cvetličnega vrta. Med pohajkovanjem naokrog si med drugim lahko ogledajo prvo naftno polje, Mlin na Muri, jelenjo farmo, mesti Čakovec in Štrigovo. Čaka jih tudi pokušina žlahtne kapljice v eni izmed okoliških vinskih kleti ter predvsem sproščanje v hramu življenja The Temple of Life, prenovljenem bazenskem kompleksu, ki sledi antropozofskemu nauku Rudolfa Steinerja.

Več o ideji za vikend oddih ali dopustovanje na: www.termesvetimartin.com.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem