Ljubavnici s pesmijo o zelenih očeh podirajo rekorde

Ljubavnici s pesmijo o zelenih očeh podirajo rekorde (foto: Press) Press
27. 6. 2018

Mladi fantje, ki so se slovenskim poslušalcem najbolj vtisnili v spomin z duetom za pesem Moja, ki so jo posneli z Lukom Basijem, ponovno presenečajo. Tokrat so fantje iz skupine Ljubavnici izdali pesem z naslovom Oko zeleno, posvetili pa so jo vsem dekletom z zelenimi očmi.

Pesem je napisal Mario Regelja, pevec skupine Ljubavnici, ki je o navdihu za pesem povedal: Ne vem zakaj ampak zelene oči so se mi vedno zdele fascinantne, obstaja toliko različnih nijans in zdijo se mi neobičajno posebne. Zato sem se odločil, da napišem veselo pesem in jo posevetim vsem dekletom, najbolj pa tistim, ki imajo zelene oči. Da ne bo diskriminacije, sem se že odločil, da v prihodnosti napišem še pesmi za vse ostale barve oči. Smo pa glede na odzive publike in zelo hitro rastoče You Tube preglede z zeleno kar dobro zadeli. Za nas je to rekordna pesem, toliko ogledov tako hitro še nismo imeli nikoli. Po „trendig„ kazalcih smo ves čas za Severino, kar je za nas velika čast.«

Pesem je dobila tudi video opodobitev. Fantje so se med snemanjem neizmerno zabavali. Najbolj so uživali v družbi plesne skupine Escape (plešejo v hrvaški različici Znan obraz ima svoj glas), dekleta pa so angažirali tudi za družbo na golf igrišču in pri menjavi počene zračnice.

»Spot smo snemali na golf igrišču v Zagrebu. Najeli smo stilista in se oblekli kot profesionalni golfisti v upanju, da nihče ne bo opazil, kako slabo se v resnici znajdemo na zelenicah golf igrišča. Ali nam je uspelo bodo morali povedali profesionalci. Mi smo bolj specializirani v zabave do poznih jutranjih ur, pa tudi pri zapeljevanju deklet smo kar dobri pravijo.«, so malo v šali in malo zares o spotu povedali Ljubavnici.

Napisala: Ana Mari Mihelič

Priporočamo