Lomilec src iz Rima, Eros Ramazzotti, predstavil svoje novo dekle

Odkar se je poleti končal njegov drugi zakon, pevec nima miru pred italijanskimi mediji. (foto: Arhiv Izvajalca) Arhiv Izvajalca
Vir: Story
8. 12. 2019

Večni romantik Eros Ramazzotti se je v sklopu svetovne turneje vrnil v ljubljanske Stožice, na apeninskem polotoku pa mu italijanski novinarji očitajo novo ljubezensko afero.

Italijanski lomilec src, ki je 23. novembra nastopil tudi v Ljubljani, je v zadnjih nekaj dnevih spet polnil naslovnice italijanskih družabnih časopisov. Številni mediji so bili namreč prepričani, da se je zapletel v zvezo z dokaj mlajšo miss Italije Carolino Stramare. Lepotička je namreč novinarjem izdala, da je nekaj dni po kronanju prejela čestitko svojega velikega glasbenega idola. Misica je namreč Erosova velika oboževalka, na desnem gležnju ima tako tetoviran tudi verz iz pesmi Mamara. Pevec naj bi jo tako povabil tudi na enega izmed svojih koncertov, zaradi česar je v medijih završalo. Lepotička je namreč le malo pred tem končala zvezo s svojim dolgoletnim fantom Alessiem, ki ji je stal ob strani tudi med tekmovanjem.

Ramazzotti se je po štirih letih vrnil v Ljubljano z albumom Vita ce n'e.

Glasbenik, ki je v svoji dolgoletni glasbeni karieri prodal že več kot 50 milijonov albumov, se je na namigovanja odzval s preprostim sporočilom na družabnih omrežjih. “Predstavljam vam svoje novo dekle, ona je miss babica. Na sliki sva nekaj let mlajša,” je zapisal pevec in objavil fotografijo, na kateri pozira v družbi babice. Ta je bila posneta v času, ko je spoznal svojo prvo soprogo Michelle Hunziker. Erosa govorice, ki so vzklile v njegovi domovini, ne zmotijo. S karavano kar desetih tovornih vozil se je ustavil tudi v Ljubljani.

Pevec je sicer konec oktobra upihnil 56. svečko. Poleti je Eros končal zvezo z manekenko Marico Pellegri, s katero ima tudi dva otroka. Par se je poročil po nekaj letih prijateljevanja, zaradi česar je bil pevec pogosto deležen vprašanj o skoku v zakonski stan, a je nanje precej nonšalantno odgovarjal: “Nekateri ljudje radi vsiljujejo idejo o poroki, zame pa se v resnici vse vrti okrog ljubezni.”

Pevec se je pošalil, da je njegova miss kar njegova babica.

Nova Story že v prodaji

Story