Luis Fonsi in Demi Lovato predstavljata Echa Me La Culpa, premiera pa kmalu v Zagrebu!

Luis Fonsi in Demi Lovato predstavljata Echa Me La Culpa, premiera pa kmalu v Zagrebu! (foto: Universal Music) Universal Music
18. 11. 2017

Luis Fonsi in Demi Lovato sta izdala novi singel ECHA ME LA CULPA (Put the blame on me), ki so ga ob polnoči objavili na družbenih omrežjih, radijska premiera pa sledi danes. Sodelovanje teh dveh glasbenikov se s to pesmijo pričenja, in nikakor ne zaključuje, saj sta že napovedala novo sodelovanje. Ravno na koncertu v Zagrebu že čez 9 dni, 26. 11. boste imeli priložnost premierno slišati v živo to novo veliko uspešnico!

Hkrati je sinoči bil velik večer za Fonsija – na svečani podelitvi Latin Grammy Awards si je prislužil kar 4 Grammyje v vseh kategorijah, za katere je bil nominiran – Pesem leta, Posnetek leta, Najboljša urbana izvedba in Najboljši glasbeni videospot. Seveda za pesem Despacito, kar ni čudno, saj je docela obnorela cel svet, verjetno pa bo dobila še več nagrad. No, seveda pa je morda največje priznanje ravno število ogledov videospota pesmi, ki si ga je doslej ogledalo že več kot 4,3 milijarde oboževalcev po celem svetu.

Fonsi je znan kot zelo družaben človek, in pogosto nastopa tudi na otroških festivalih, zato njegovi koncerti slovijo za »otrokom prijazne«. Tako, da če ne veste, kam bi z otroci med koncertom, resnično, pripeljite jih s sabo! Pa saj je tudi njim zagotovo zelo pri srcu njegova zadnja uspešnica »Despacito«. In ni lepšega, kot da otroka popeljete na tako veličasten koncert, kot bo njegov, saj prihaja v našo regijo s kar 10 vlačilci odrske opreme. Scena je narejena po najvišjih standardih svetovnih produkcij in na koncertu boste lahko videli obilico pirotehnike in različnih lučnih dizajnov, ki so povsem usklajene z nastopom Fonsija, njegovih plesalk in skupine vrhunskih glasbenikov, ki nastopa z njim na koncertih po celem svetu. Vsaj 10 plesalcev ga spremlja na svetovni turneji Love+Dance, s katero bo obiskal v Evropi poleg Zagreba še Pariz, Rigo, Amsterdam in številna druga največja evropska mesta. V sklopu svoje svetovne turneje Love + Dance bo obiskal sosednjo Hrvaško in nam tako ponuja izjemno priložnost, da tega vrhunskega pop in dance glasbenika, ki ima za sabo 8 albumov in 20 let glasbene kariere, vidimo in slišimo v živo, ob temu pa tudi zaplešemo, saj je njegova glasba izrazito plesna, saj veste, tako kot je uspešnica „Despacito". Poleg tega pa se je odločil, da bo del dobička s turneje namenil svojim sonarodnjakom, ki so letos doživeli veliko naravno katastrofo.

Ker je Fan pit že razprodan vam priporočamo, da si pravočasno priskrbite vstopnice na drugih sektorjih, ki so na voljo že od 26,54 EUR, lahko pa si uredite tudi prevoz a avtobusom na koncert iz nekaj slovenskih mest, vse to pa dobite na www.eventim.si in na vseh njihovih pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji.

Priporočamo