Luis Fonsi konec novembra v zagrebški Areni

Luis Fonsi konec novembra v zagrebški Areni (foto: Luis Fonsi Press) Luis Fonsi Press
17. 10. 2017

26. novembra, ko bomo že v prednovoletni in predbožični mrzlici, nas bo na sosednjem Hrvaškem v Areni v Zagrebu obiskal nihče drug, kot najbolj znan portoričan ta hip, Luis Fonsi, ki ga najbolj poznamo po uspešnici »Despacito«, katere videospot je minule dni podrl rekord vseh časov na Youtube z več kot 4 milijardami ogledov.

Fonsi je znan kot zelo družaben človek, in pogosto nastopa tudi na otroških festivalih, zato njegovi koncerti slovijo za »otrokom prijazne«. Tako, da če ne veste, kam bi z otroci med koncertom, resnično, pripeljite jih s sabo!

Pa saj je tudi njim zagotovo zelo pri srcu njegova zadnja uspešnica »Despacito«. In ni lepšega, kot da otroka popeljete na tako veličasten koncert, kot bo njegov, saj prihaja v našo regijo s kar 10 vlačilci odrske opreme.

Scena je narejena po najvišjih standardih svetovnih produkcij in na koncertu boste lahko videli obilico pirotehnike in različnih lučnih dizajnov, ki so povsem usklajene z nastopom Fonsija, njegovih plesalk in skupine vrhunskih glasbenikov, ki nastopa z njim na koncertih po celem svetu. Vsaj 10 plesalcev ga spremlja na svetovni turneji Love+Dance, s katero bo obiskal v Evropi poleg Zagreba še Pariz, Rigo, Amsterdam in številna druga največja evropska mesta. V sklopu svoje svetovne turneje Love + Dance bo obiskal sosednjo Hrvaško in nam tako ponuja izjemno priložnost, da tega vrhunskega pop in dance glasbenika, ki ima za sabo 8 albumov in 20 let glasbene kariere, vidimo in slišimo v živo, ob temu pa tudi zaplešemo, saj je njegova glasba izrazito plesna, saj veste, tako kot je uspešnica „Despacito". Poleg tega pa se je odločil, da bo del dobička s turneje namenil svojim sonarodnjakom, ki so letos doživeli veliko naravno katastrofo.

To poletje je neizbežna pesem „Despacito" navdušila ves glasbeni svet in videospot zanjo je postal rekorder v številu ogledov, prehitel je celo slavno „Gangnam Style" in se ponaša z rekordnimi že več kot 4 milijardami ogledov! To je tako, kot da jo je videla več kot polovica vseh prebivalcev našega planeta. Na Billdoardovi lestvici se je obdržala kar 16 tednov, kar je absolutni rekord, in tako se je postavila ob bok pesmim, kot je „One Sweet Day" Mariah Carey in Boyz II Men.

Popularnost Despacita se je naselila v vse pore našega sveta, obdelali pa so jo tudi mnogi glasbeniki, od teh pa je gotovo najbolj priljubljena in razvpita različica, ki jo je naredil Justin Bieber. In ko je Justin skočil na „Despacito vlak", je ta postal neustavljiv.

Seveda pa je Luis Fonsi več kot „Despacito", čeprav ga ta odlično oriše. Je šolani glasbenik iz Puerto Rica, ki ima za sabo 20 let udejstovanja v glasbenem svetu in 8 studijskih albumov. Poleg glasbe se ukvarja tudi z igro. Nastopal je v eni od popularnih mehiških žajfnic, gostoval v otroški oddaji na Nickelodeonu in se poskusil v mjuziklu na Broadwayu.

Fonsi je en redkih glasbenikov, ki prihaja v našo regijo na višku svoje kariere, poleg tega pa so vstopnice za njegov koncert ravno v Zagrebu najcenejše na celi turneji v Evropi! Obeta se pravi festival pesmi in plesa, ob vsaj dveh izvedbah slavnega „Despacita".

Na turneji ga spremljajo sijajni plesalci in vrhunska produkcija, tako da bomo lahko videli tega slavnega portoričana, kako bo prinesel radost in glasbo, ples in dobro voljo tako najmlajšim, kot tudi vsem ostalim, ki jih je prepričal s svojo glasbo in pojavo. Na koncertu bo izvajal 20 zelo premišljeno izbranih pesmi iz svoje bogate kariere, skupni imenovalec vseh pa je – poleg vrhunske produkcije – tudi plesni zanos in vroč portoriški temperament.

Pravočasno si priskrbite vozovnico za „vlak Despacito" z Luisom Fonsijem, ki trenutno potuje po celem planetu, na spletni strani ali na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Eventima.

Priporočamo