Luka Basi: Žanje uspehe doma in v tujini!

Luka Basi: Žanje uspehe doma in v tujini! (foto: Luka Basi Press) Luka Basi Press
20. 4. 2017

Mlad fant is Koroške, ki sliši na ime Luka Basi si še pred pol leta ni predstavljal kako hitro se mu življenje lahko postavi na glavo.

 Po izjemnmo uspešnem nastopu na slovenskih Talentih, kjer je osvojil vso žensko publiko in se mu je polfinale za las izmuznilo, ga je eden od najuspešnejših slovenskih hitmejkerjv vzel pod okrilje in se odločil, da je čas za preboj na tuje trge. Luka je tako dobil novo priložnost za preboj med elito najboljših, pri tem pa mu je veliko pomagal Jole, hrvaška superzvezda, ki je z Luko zapel njegov prvenec Nisem ja od jučer. Da se s trdim delom daleč pride, pa dokazujejo pregledi na YouTube-u kjer je bila pesem pogledana skoraj 2 milion krat.

„Vse stvari se zgodijo z razlogom in neizmerno ponosen sem, da sem del tako močne in profesionalne ekipe. Morda so Joeltu youtube milijoni nekaj vsakdanjega in snemanje duetov nekaj običajnega, predstavljajte pa si, kako je meni že s prvo skladbo stopiti v studio skupaj s tako zvezdo in priti skoraj do dveh milijonov", nam je zaupal Luka.

Časa za počivanje po upehu ni bilo, Luka, ki ima vikende zasedene z nastopi pridno snema in tako nas je te dni presentil s novim spotom za pesem Kombinacija, s katero se je uspel prebiti celo na največji glasbeni festival naših sosedov – CMC, kjer si bo oder delil z velikimi zvezdami kot so: Ivan Zak, Danijela, Neda Ukraden..

„Pesem kombinacija je živahna poletna pesem. Pesem je moderna, malo latino, ravno pravega ritma, da ne moreš biti pri miru ko jo slišiš. Vesel sem da se bom z njo predstavil na festivalu. Da lahko v manj kot pol leta od začetka uradne poti „Luke Basija" že nastopim na festivalu kot solist v družbi takih imen, je neverjeten zagon za ustvarjanje za vso ekipo. Pa da pokažemo, da Slovenci zmoremo!"

Značke: Luka Basi

Priporočamo