Luka Dončič - obraz novih šolskih kolekcij

Luka Dončič - obraz novih šolskih kolekcij (foto: Office&More Press) Office&More Press
24. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Papirnice Office&More z velikim ponosom predstavljajo obraz svoje letošnje šolske kolekcije LUKO DONČIĆA!

Luka, neverjeten košarkarski talent, vrhunski novinec v ligi NBA in slovenski zlati reprezentant, je fant, ki ga pozna ves svet, zagotovo pa ima največ občudovalcev v svoji domači Sloveniji.

S svojo podobo in blagovno znamko LD7 se zdaj predstavlja na ekskluzivni šolski kolekciji LD7, ki so jo oblikovali in izdelali v podjetju Acron, d.o.o, na prodaj pa bo v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More ter v spletni trgovini officeandmore.si.

Kolekcija zajema šolske potrebščine, ki jih vsakodnevno uporabljajo vsi šolarji in dijaki – raznovrstne šolske torbe in nahrbtnike, tudi za prvošolce, športne torbe, peresnice, mape, zvezke, risalne bloke, nalepke, denarnice in pisala.

Zaradi bogate bere dizajnov in motivov nahrbtnikov, med njimi tudi monokromatskih, bo kolekcija zagotovo prepričala tudi študente in druge odrasle navijače Luke Dončića. Kolekcijo krasi Lukova podoba, logotip znamke LD7 in njegov podpis.

Celotna kolekcija je na voljo s prednaročilom v spletni trgovini officeandmore.si, kjer se lahko vsi Lukovi navijači prijavijo tudi na VIP-listo.

Med vsemi prijavljenimi bodo vsak teden izžrebali pet srečnežev, ki bodo prejeli unikatno kartico z Lukovim avtogramom. Razdelili jih bodo le 50! Celotna kolekcija bo v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More na voljo po 15. juniju, ko bodo odposlana tudi vsa prednaročila, opravljena preko spletne trgovine. Vstopite v novo šolsko leto v družbi Luke Dončića!