Luka Šulić in Stjepan Hauser: »Despacito sva naredila v eni uri!«

Priredba mega hita Despacito je Luki in Stjepanu vzela zelo malo časa, a kljub temu sestavlja njun železni repertoar. (foto: Instagram 2Cellos) Instagram 2Cellos
18. 10. 2018

Luka Šulić in Stjepan Hauser, ki sestavljata duo 2Cellos, med eno od svojih največjih uspešnic nedvomno prištevata tudi ultimativni latino hit Despacito, ki je v lanskem letu prevzel cel svet. A če jima priprava posamezne priredbe občasno vzame kar nekaj časa, je bilo pri Despacitu povsem drugače, saj sta priredbo naredila v pičli uri.

Potem, ko sta izdala nekaj bolj umirjenih skladb, sta spoznala, da je čas za nekaj živahnejšega. Tudi videospota za to poskočno priredbo sta se lotila zelo spontano, saj sta preprosto poklicala režiserja Kristijana Burlovića, skupaj z njim odšla v neko zagrebško kavarno, ki je bila zaprta čez dan, umaknila stole in posnela video. Čeprav sta priredbo naredila že pred več kot letom dni, skladbo oboževalci še vedno na ves glas prepevajo, kadarkoli in kjerkoli jo zaigrata. Luka pravi, da jo bosta s Stjepanom, s katerim trenutno nastopata tudi v Mercatorjevem oglasu, težko izbrisala z njunega trdega diska, saj ima nekaj posebnega v sebi, kar vedno znova pritegne in navsezadnje tudi spodbudi poslušalce, da se začnejo ob njej pozibavati.

Priporočamo