Magnifico presenetil ljubitelje svetovno priznanega likerja iz 56 zelišč

Magnifico presenetil ljubitelje svetovno priznanega likerja iz 56 zelišč (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
3. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Najbolj priljubljeni zeliščni liker na svetu je v četrtek, 26. oktobra, znova upravičil sloves organizatorja najboljših zabav na domači družabni sceni. Tokrat je v značilnih oranžno-črnih odtenkih zažarelo Mesto oblikovanja Slovenije.

Za glasbeni vrhunec večera je poskrbel gost presenečenja Magnifico, ki je množico znanih obrazov razživel s kultnimi uspešnicami kot so Silvija, Magnifico je peder in Samo ljubezen, gostje pa so se še dolgo v noč zabavali ob elektronskih plesnih ritmih dj Maja in Angela Anxa.

Za res edinstveno doživetje so poskrbele tudi številne urbane instalacije ter kreativni in umetniški elementi navdihnjeni s 56 zelišči, cvetovi in koreninicami, ki so jih ustvarili mladi slovenski umetniki iz Univerzalnega ateljeja uličnih umetnosti (UAUU). Gostje so lahko opazovali grafitiranje v živo, začutili vzdušje alkimistične delavnice očeta kultne grenčice Curta Masta in odkrivali botanične skrivnosti v Spicy chill galeriji, najbolj drzni pa so si na zabavi omislili celo pravi tattoo.

Manjkale niso niti misteriozne hostese in izkušeni barmani, ki so razvajali brbončice gostov z osveženo linijo izvrstnih koktajlov na osnovi priljubljenega zeliščnega likerja, med katerimi sta še posebej izstopala Jäger Mule s pridihom ingverja in Jäger 156 z limonino noto.

*Ministrstvo za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Značke: Jägermeister

Priporočamo