Maja Založnik postala mamica; na svet prijokala Arwen

Maja Založnik postala mamica; na svet prijokala Arwen (foto: Peter Hmelak/Agencija Ekskluzivno) Peter Hmelak/Agencija Ekskluzivno
20. 1. 2020

Pretekli teden je bil za glasbenico Majo Založnik zagotovo najlepši teden v življenju, saj je pričakovano, sicer z nekajdnevno zamudo postala mamica.

"V četrek 16. januarja 2020 sva dobila najino največjo srečo na svetu, najino princesko Arwen," je v nedeljo popoldne na svojem facebooj profilu zapisala novopečena mamica, ki je hčerkico, ki ji je dala vilinsko ime, rodila v celjski porodnišnici: "Celjska porodnišnica je res odlična, s prijaznim osebjem. Moja babica Ida Plajh pa najboljša babica, kar sem jih videla v porodni sobi. Res sem hvaležna celotnemu osebju."

Maja Založnik nam je že pred porodom zaupala, da je njena nosečnost potekala brez večjih težav in slabosti, poleg tega pa je bila aktivna do zadnjega trenutka. Hčerkica je na svet prijokala nekaj dni kasneje, kot si pričakovali, saj so predvidevali, da se bo to zgodilo že 10. januarja.

Glasbenica, ki je nosečnost precej dolgo in dobro skrivala, nam je v zadnjem intervjuju še dejala, da sta oba s srčnim izbrancem presrečna ter da sta si oba želela punčko. Kot kaže se jima je želja uresničila, lepim željam pa se pridružuje tudi naše uredništvo.