Maksim Mrvica: Virtuoz na klavirju se vrača!

27. 6. 2018 | Vir: Lady
Deli
Maksim Mrvica: Virtuoz na klavirju se vrača! (foto: Organizator Rocks&Stars @ Cave Romane)
Organizator Rocks&Stars @ Cave Romane

Svetovno znani hrvaški pianist ter ljubljenec občinstva Maksim Mrvica, ki mu z ekstravagantnimi nastopi vedno uspe očarati in začarati občinstvo, se po daljši odsotnosti vrača na domače prizorišče, natančneje na festival Rocks&Stars @ Cave Romane, ki ga bo 28. junija ob 21. uri z veličastnim koncertom tudi svečano odprl.

Njegov nastop bo med drugim humanitarno obarvan, saj bodo skupaj z organizatorji in partnerji festivala zbirali denarna sredstva za nov inkubator, ki ga bodo podarili Splošni bolnišnici v Pulju.

Seveda pa to ne bo edini koncert, saj so organizatorji skozi vroče in dolgo poletje pripravili bogat program. Vrhunec prireditev bo zagotovo nastop italijanske zasedbe Ricchi e poveri, ki se bo zgodil 15. avgusta. Legendarni italijanski glasbeniki so v svoji bogati karieri nanizali številne velike uspešnice, kot so Mamma Maria, Che Sara, Made in Italy, Sara perche ti amo, Se mi innamoro, Voulez vous dancer, Ciao Italy-Ciao amore in druge, prodali pa so več kot 20 milijonov plošč. Celoten program festivala Rocks & Stars @ Cave Romane si lahko sicer ogledate na www.caveromane.com.

foto: Organizator Rocks&Stars @ Cave Romane

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk