Mali borec Viljem Julijan izgubil boj z boleznijo

Mali borec Viljem Julijan izgubil boj z boleznijo (foto: MEDIAVIBRE kreativni studio) MEDIAVIBRE kreativni studio
20. 5. 2019

"Z zlomljenim srcem z Nino sporočava, da je najin preljubi mali princ Viljem Julijan danes v zgodnjih jutranjih urah izgubil zadnjo bitko z boleznijo." Tako je včeraj na svojem FB profilu zapisal oče malega borca, Gregor - SoulGreg Artist.

"Naš prekrasni mali borec Viljem Julijan je v svojem kratkem življenju osvojil srce vse Slovenije in srca vseh Slovencev. Kljub temu, da se ni mogel ne premikati, ne govoriti, je postal glasnik in ambasador otrok z redkimi boleznimi. S svojo bitko je vsem sporočal o neprecenljivi vrednosti življenja vsakega otroka in je premikal meje za male borce," pa je v sporočilu zapisal dr. Nejc Jelen, predsednik Društva Viljem Julijan

"Njegovo sporočilo je sporočilo o pomenu ljubezni in medsebojne podpore. V mislih smo z Gregorjem, Nino ter njegovo sestrico Ella Vito. Viljem Julijan bo za vedno v naših srcih," še dodaja dr. Nejc Jelen.

Tudi v našem uredništvu izrekamo družini iskreno sožalje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri