Dogodki Promocijsko sporočilo

Mame in hčere bodo plesale skupaj

9. 6. 2017
Deli
Lucija Smolnik vsako jutro začne z zapisom novih misli v dnevnik hvaležnosti.

Se želite globlje povezati s hčerko in preživeti nekaj noro dobrega časa z njo, ki bo za vedno poglobil vez med vama?

V soboto, 10. junija, se bo zgodil poseben dan, namenjen razumevanju in poglabljanju vezi med mamo in hčerko, ki ga organizira Lucija Smolnik, edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja pri nas ter zastopnica organizacije Winspiration Organization v Sloveniji.

V objemu narave, ob 9. uri, se dobijo na bogatem domačem zajtrku na Domačiji Gora pod lipo (Tinjska Gora 80, 2316 Zgornja Ložnica). Udeleženke čaka novost v Sloveniji, ples v naravi, z enim izmed najbolj priznanih parov profesionalnih plesalcev in koreografov na svetu, Trentom Whiddonom in Gordano Grandošek Whiddon. Načela Lucijinega coachinga bosta spletla v plesni gib, ki bo še bolj poglobil dragocene vezi med mamami in hčerkami. Po kosilu se bodo zapletle v inspirativno intuitivni pogovor z dvema posebnima ženskama, Leno Klinar in Nerino Darman, za kateri je dar že življenje samo. Sledi še ustvarjalna delavnica z zgodbami Malega pošastka – knjige, ki jo je Lucija Smolnik napisala skupaj s svojo 11-letno hčerjo Katarino in je ena prvih pri nas, v kateri se prepletata znanje metode coachinga in otroški pogled na svet.

Udeleženkam celodnevnih delavnic, ki se bodo zaključile predvidoma ob 17. uri, bodo razkrite skrivnosti dobrega vzpostavljanja, razvoja in razcveta odnosa mama – hči in s tem tudi priprava na življenje: »Mama, to je tvoja priložnost, da se smeješ, poslušaš in se pogovarjaš s svojo hčerko in se umakneš od vsakodnevnih obveznosti, ki kradejo vajin skupni čas. Hči, to je tvoja priložnost, da vidiš ne samo mamo, ampak žensko, ki si želi, tako kot ti, uživati življenje, biti ljubljena in se zabavati,« bistvo delavnic povzame Lucija Smolnik.

Lucija Smolnik je osebna in poslovna coacherka z lastno blagovno znamko Lucija COACHING. Je edina certificirana trenerka programa Boba Proctorja Thinking Into Results v Sloveniji in nasploh v tem delu Evrope. Obenem je del svetovne ekipe Proctor Gallagher Institute, kot njihova svetovalka pa dela po celem svetu. Program se od ostalih coachingov razlikuje v tem, da združuje vse tri ravni posameznika – um, čustva in posameznikovo duhovno plat. Lucija sama je dokaz, da program resnično deluje in te popelje do začrtanih ciljev, saj se je prav z njim tudi sama močno razvila – osebnostno in poslovno. To, kar predava in uči druge, na vsakem koraku živi tudi sama. Že od nekdaj jo zanima posameznikov notranji svet in njegova rast ter razvoj. Tako module programa Boba Proctorja izvaja tudi sama. Več svojih ideji pa je že razvila v uspešne projekte – projekt 55 women for 55 dreams (55 žensk za 55 sanj) in knjigo Mali pošastko, ki jo je napisala skupaj s svojo 11-letno hčerjo Katarino. Njena posebnost je, da malim in velikim »da misliti« – na podlagi zgodb se najmlajši sprašujejo, ali se je določena stvar že zgodila tudi njim. Knjiga je tudi ena prvih pri nas, v kateri se prepletata znanje metode coachinga in otroški pogled na stvari. Na osnovi knjige je zasnovala tudi prvi program za osebno rast otrok in mladostnikov pri nas – MOJSTRSKI KLUB – »Če obvladaš sebe, boš obvladal karkoli. Postani mojster svojega življenja«.