Mame za Slojenčke in Ljubljansko porodnišnico

Mame za Slojenčke in Ljubljansko porodnišnico (foto: Peter Giordani) Peter Giordani
4. 11. 2016

Ustvarjalci predstave Še vedno mame bodo zbirali prispevke in gostii donacijsko predstavo za Slojenčke, katerih častni pokrovitelj je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Igralke Vesna Pernarčič, Nina Valič, Vesna Slapar, Tijana Zinajić, Ana Urbanc, Gorka Berden in Barbara Medvešček, režiser Uroš Fürst ter scenaristka Jera Ivanc vas v torek 8. novembra vabijo na medijsko premiero komedije Še vedno mame v SiTi Teater BTC Ljubljana.

Nova predstava priznanih gledaliških, filmskih in TV-ustvarjalcev je nadaljevanje hita Mame, v njej pa bo še več smeha - in še več mam.

Po predstavi bodo ustvarjalci medijem na voljo za izjave, vodje projekta Slojenčki pa bodo predstavili nacionalni projekt zbiranja sredstev za Ljubljansko porodnišnico. Dobrodelno akcijo podpira tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor: »Pokoviteljstvo je izkaz podpore vašemu delu in prizadevanjem ... Predsednik spodbuja vaše ideje, se zavzema za stvari, s katerimi se ukvarjate in podpira vaša prizadevanja,« so za dobro popotnico Slojenčkom sporočili iz njegovega urada.

SLOJENČKI IN DONACIJSKA PREDSTAVA

Slojenčki so vseslovenska akcija Ultrazvočnega društva in Porodnišnice Ljubljana, s katero zbirajo sredstva za ogrevalne mizice in drugo opremo Ljubljanske porodnišnice, ki je osrednja porodna ustanova pri nas. Akcijo Slojenčki lahko podprete tako, da pošljete SMS z vsebino POROD 5 na 1919. Denarne prispevke boste lahko oddali tudi na vseh izvedbah komedije Še vedno mame na gostovanjih po Sloveniji in v SiTi Teatru BTC, ki bo 17. novembra, na svetovni dan nedonošenčkov, gostil tudi posebno predstavo, kjer bodo predstavniki kampanje nagovorili uspešna podjetja za večje donacije. Kot pravi slogan: Slojenčki nas potrebujejo. Ob dnevu nedonošenčkov in ostalih 364 dni v letu pa jih podpirajo tudi Mame in SiTi Teater BTC.

Značke: Borut Pahor

Priporočamo